16 évesen elhunyt az egyik legismertebb mém szereplője

Kailia Posey, az Apró szépségek tinisztárja egy kedvelt amerikai kirándulóhelyen hunyt el autóbalesetben. A későbbi hírek szerint öngyilkos lett, de a hivatalos nyomozás még tart.

Hétfőn holtan találták a Washington állambeli Blaine-ben található Birch Bay State Parkban Kailia Posey-t, az Apró szépségek (eredeti címén: Toddlers and Tiaras) című dokureality sztárját, akit az egész világ úgy ismert, mint a mémek és animgifek fültől fülig vigyorgó kislánya. Posey mindössze két héttel azután hunyt el, hogy betöltötte a 16. életévét. A halál pontos okát először nem hozták nyilvánosságra (az első híradások még autóbalesetet emlegettek), de a család később a TMZ-nek elismerte: a lányuk öngyilkosságot követett el.

Forrás: gifer.com

 

A tragikus halálhírt Kailia Posey anyja jelentette be hivatalosan hétfő este a Facebookon, ahol megosztott egy fotót, amelyen a lánya a szalagavató báli ruhájában látható:

Nincsenek szavaim vagy gondolataim. Egy gyönyörű kislány eltávozott. Kérem, adjanak nekünk egy kis nyugalmat, amíg Kailia elvesztését gyászoljuk. Az én kisbabám örökre elment.

A washingtoni állami rendőrség korábban megerősítette a Daily Mail-nek, hogy a hatóságok a Blaine-ben található Birch Bay State Parkban holtan talált fiatalkorú ügyében nyomoznak. A Birch Bay egy 194 hektáros állami tulajdonban lévő park, a kanadai határtól 9 mérföldre. Sziklás tengerpartja és az innen nyíló festői kilátás miatt kedvelt kirándulóhely.

Kailia Posey április 19-én ünnepelte 16. születésnapját, és a hétvégén még részt vett a középiskolai bálján is a családja, valamint a barátai körében. A tragikusan fiatalon elhunyt lány még akkor tett szert a világhírre, amikor szerepelt az Apró szépségek című TLC-sorozatban, ami a szépségversenyeken induló gyerekek családjait követte nyomon hét évadon keresztül, 2009 és 2013 között. Posey hároméves korában kezdett versenyezni ezeken a gyerek-szépségversenyeken. Népszerű mém lett belőle, miután az egyik epizódban fülig érő vigyorral kapták lencsevégre. Kamaszkorában is megmaradt a szépségversenyek világában: tavaly elnyerte a Miss Lynden Teen USA címet, legutóbb pedig idén februárban a Miss Washington Teen USA címért versenyzett (bár végül nem őt hozták ki győztesnek).

Édesanyja a múlt héten jelentette be, hogy Posey tagja lesz az iskolája futballszurkolói csapatában a következő szezonban. A középiskola elvégzése után a tinisztár azt tervezte, hogy megtanul repülni, és a főiskola elvégzése után kereskedelmi pilóta lesz.

(via Daily Mail)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.