Pillantásod nélkül - Esmeralda története

Bakancslistához adom
Sin tu mirada / Alberto condiciona a Luis
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott mexikói drámasorozat, 37. rész, 60 perc

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Don Luis és Susana nem hiszik, hogy Marina tényleg Don Luis és Prudencia gyermeke, ezért követelik, hogy végeztessenek DNS vizsgálatot. Mivel Damiana és Prudencia is biztos a dologban, ezért megbeszélnek egy időpontot. Marina elmondja Baldomerónak, hogy Isauro megerőszakolta. Baldomero bosszút esküszik.

A műsor ismertetése: Két csecsemő sorsa megváltozik, amikor szándékosan kicserélik őket. A vak Marina egy szegény asszony mellett nő fel, Alberto viszont a gazdagok életét éli. Marinát felkarolja egy orvos, aki miután kigyullad Marináék háza, súlyos sérüléseket szenved.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Luis Alberto
Don Luis Alberto Ocaranza

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kreicsek lászlóné 2019 ápr. 02. - 13:19:42
nagyon sajnálom , hogy éjszakára tették a sorozatot még a délelőtti ismétlés elmarad.megköszönném ha a délelőtti ismétlést visszaállitanák
Péter Józsefné 2019 jan. 15. - 13:55:25
Nagyon sajnálom, hogy délutánra tették a sorozatot. Miért nem maradhatott az esti 20 órai adásban. Ha lehetne visszaállítani megköszönném.
Herbst Ferencné 2018 dec. 05. - 16:47:36
Így igaz, kedves napraforgó. Igaz, én csak az utolsó epizódokba kapcsolódtam be, de kicsit meglepett, milyen pillanatok alatt fejeződött be, nem is értem miért? Most újra kezdik, ez olyan, mint a mentalista, amit már, a fene tudja hányszor ismételtek. Ennyire nincs pénz, hogy állandó ismétlések vannak, alig fejezik be, már kezdik az elejétől!!!
6/10
napraforgó 2018 dec. 05. - 15:41:11 6/10
Nagyon összecspták a végét, gyakorlatilag az utolsó 10 percben mutatták, kivel mi történt. Luist szabadlábra helyezték, de még nincs döntés az ügyeiben. Sokat piál és elveszít mindent, a család után a vagyonát is. A birtokot is el kell adja, Paulino veszi meg, aki sikeres zeneszerző és énekes lett, aranylemezt is kapott. Vanessával összejöttek, habár az esküvőjüket még halogatják. Lukreciát börtönbe zárták, ahol rendesen megzakkant.
Alberto külföldre ment befejezni az egyetemet (??? ezt nem értem, hiszen már megvolt az általános orvosi diplomája, csak a plasztikai sebészeti szakorvosija nem).
Prudencia és Fernando úgy tűnik összejöttek.
Marina és Ricardo összeházasodtak, közös gyerekük is született, és mindeközben Marina befejezte az orvosi egyetemet, a végén megkapta a sebészorvosi diplomáját (??? ami megint fura, mert az általános orvosiról egy szó sem volt, rögvest sebész lett???!)
Yolanda ügyvéd lett, az elesett nők védelmezője, szabadidejében meg Ericknek segít a büfébuszban.
Marina diplomaosztóján ott volt minden barát és családtag, Luist kivéve. Még Hilda, Vanessa exanyósa is ott tapsolt a többiekkel.
Anita elment Pueblába a call-centerbe és szemmel láthatóan rokonszenvezett Vanessa volt főnökével.
Az utolsó percben Marina, Ricardo a két kisfiukkal egy erdőbe mentek kirándulni és valami kövön, vagy fatörzsön dobolgattak vidáman.
Hát elég fura befejezés. Mintha valamiért hirtelen abba kellett volna hagyni a sorozatot.
10/10
kriptonyt 2018 dec. 04. - 22:42:19 10/10
Holnap kezdik elõlrõl!
MIÉRT??????????
6/10
napraforgó 2018 dec. 04. - 13:02:43 6/10
Nagyon várom az utolsó részt, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy összecsapták a végét. Az utolsó előtti részben marina még haldokolva fekszik a műtőasztalon, aztán meg kómában az intenzíven, Luis a börtönben, nem tudni, hogy tisztázzák-e a kábítószer terjesztés meg a pénzmosás vádja alól. Ugyanakkor Susana és Zakarias is csak le lettek tartóztatva, érdekes lett volna a tárgyalásukat látni.
Paulino és Vanessa ügye tán megoldódik, de szegény kedves kislányt, Anitát parlagon hagyták.
Nem lehet tudni, hogy Luis visszaadja-e Margaritonak az ültetvény intézői posztját, egyáltalán visszamennek-e a birtokra. Damiána különválik-e szeretett Marinájától és megy a férjével, vagy továbbra is ott fognak tömörülni a bérházban?
Mi lesz a sorsa Prudenciának, egyedül marad-e, vagy összejön az orvos barátjával, Fernandóval?
Túl sok a nyitott kérdés, nem hiszem, hogy ezekre bármiféle választ adna a sorozat.
6/10
napraforgó 2018 dec. 03. - 13:38:09 6/10
Viszont ha 112 részes, akkor már holnap vége lesz. Megoldódnak vajon a nyitva hagyott dolgok?
6/10
napraforgó 2018 dec. 03. - 13:34:17 6/10
Lukrecia kinyiffantotta Isaurót, nem kár érte, de az evőkéssel hasbaszúrta Marinát is. Gondolom őt megmentik és majd el tudja mondani, hogy Lukrecia a gyilkos. Remélem, hogy őt is eléri a büntetés, már annyit gonoszkodott és főleg Marina kárára.
Azt viszont nem értem, hogy Isauro miért ölte meg Ramonát, az a nő a végletekig hű volt hozzá, mert szerette, soha nem árulta volna el. Szóval nem értem, és mivel Isauro meghalt, hát magyarázatot sem fogunk kapni.

Azt sem igazán értem, hogy Luis Ocaranzát egy kis okirathamisítás miatt miért kellett sittre vágni. Mert a birtokon a pénzmosást és egyéb disznóságokat nemigen tudják ráverni, hisz nem is volt ott, nem is tudott róla, ráadásul megvan a két bűnös.
filoszemitabéluska 2018 nov. 27. - 13:25:26 Előzmény sunflower325
Tévedsz! Megmozdult a sokktól a veseköve. Ugyanis a fiának két feje volt.
6/10
napraforgó 2018 nov. 27. - 08:58:14 6/10
Kiderült, hogy Marina fia Luis és Prude fiaként lett anyakönyveztetve. Azt hittem, hogy ez most védelmet jelent a számára, hisz egy jogilag más családi állású gyerekre miként tarthatna igényt Isauro?
De fura módon most azt mondja Sotero és az ügyvédje is, hogy így legalább teljes gyámságot szerezhet a gyerek fölött. Milyen alapon? Kíváncsi vagyok, hogy eszébe jut-e valakinek, hogy egy új DNS tesztet csináltasson. Mert az lehetetlen, hogy csak a LUkrecia által meghamisított eredmény alapján elperelje e gyereket az anyjától.
Luis bánhatja, hogy kikezdett Susanával, nemcsak a házasságát tette tönkre, de anyagilag is megkárosította rendesen. Most valahol külföldön éli világát. Vanessa viszont irtó szar munkát talált, 12 órás munkaidő és még cseszegeti is a főnök minduntalan.
Lukrecia meg levekerhatatlanul tapad Albertora, hiába mondta neki a férfi, hogy vége a kapcsolatuknak.
Isauro nem fog meghalni, mint Malaver? Mert most nagyon aktív, nagyon szemétkedik.
6/10
napraforgó 2018 nov. 21. - 12:23:22 6/10 Előzmény napraforgó
Igaz Lucresiá is,megkérdezték, hogyisment ba aznap éjjel a kórházba, denagyon röviden elintézte azzal, hogy ottfeljtettt valami, tlán a telefonját, de már ugrotak is tovább, minths mi sem történt volna.
És miért nem rendeltek el DNS vizsgálatot? Hivatalból, nem csak Alberto kérésére? És amikor Isauro megjelent az anyakönyvi hivatalban, miért nem jöttek rá, hogy a gyerek már be van jegyezve Luis és Prude fiaként? Azért ennyire nem lehet trehány egy hivatal.
10/10
kriptonyt 2018 nov. 19. - 16:38:36 10/10
Sziasztok. Hamarosan vége lesz a sorinak. A telenovelláson elképedve olvastam, a "hamarosan a tv-ben" hogy december 5- től Pillantásod nélküli a story 4 műsorán. Ez most komoly? Befejezik és újból kezdik előlről? Nincs más? Nem lehet ez ellen tenni semmit? Nekem tetszett, de nem annyira, hogy újból rögtön megnézzem. A másik meg a Mari mar. Februárban volt vége az izaura tv-n. Most beteszik a tv2- re a titkok szállodája helyett, azt meg átpasszolják az izaurára. Ki érti ezeket?. Szóval marha mérges vagyok!!!
6/10
napraforgó 2018 okt. 26. - 07:08:48 6/10 Előzmény sunflower325
Hát ő éppen nem.... De Luis, mint nagypapa szinte levakarhatatlan a gyerekről... Kíváncsi vagyok, az mikor derül ki, hogy a saját nevére anyakönyveztette a gyereket?
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ha kiderül, hogy Alberto a gyerek apja, akkor mit ő akar majd vele? Hogyan akar kialakítani apa-fiú kapcsolatot??? na és mi lesz Luis törekvéseivel? Hogy a picit Ocaranzaként neveltesse?
Toribio meglövésével kapcsolatban lehet, hogy már elévült az ügy - habár épp Toribio szellemi problémája miatt ez akár vitaható is lenne, hiszen van olyan, hogy a tudomásra jutástól számított X időn belül indíthat eljárást. Toribio meg eddig nem volt olyan szellemi állapotban, hogy tudta volna, mi történt vele. De most már tudja, úgyhogy módja lenne eljárást indítani....
Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Vanessa bevallja-e az igazat, mármint, hogy ki nem állhatta Edsont, bejelentette, hogy el akar válni tőle, vagy továbbra is játsza az eszét és előadja a gyászoló feleséget.... Végül is így szert tehetne Edson örökségére....
7/10
sunflower325 2018 okt. 25. - 22:07:45 7/10
Azt gondoltam, hogy ha Alberto látja majd a fiát, akkor azért valami megmozdul benne, de semmi...
6/10
napraforgó 2018 okt. 23. - 16:36:06 6/10
Toribio visszaemlékezett arra a pillanatra, amikor Luis lelőtte. Luis meg rosszul érzi magát a bőrében, hiába próbálja Toribio zavart elméjére fogni a vádjait.

Azért elég vicces, hogy a fiatal Toribio legalább egy fejjel magasabb volt, mint az öreg. Ráadásul a koruk sem igen stimmel. Toribio fiatal férfi volt, amikor Luis kamasz volt. Szemre úgy 10-15 év korkülönbség lehetett köztük. Most Luis javakorabeli férfi, 50 körül, de Toribio meg borzasztó öreg hozzá képest, úgy 75 éves forma.

Vajon miért nem állítják már le Luis erőszakos nyomulását? Állandóan az unokája körül sertepertél. És mit talált ki Marina, hogy megtudják az igazat?
6/10
napraforgó 2018 okt. 18. - 14:52:25 6/10
Lucrecia újabb adalékot tudott meg Alberto és Marina történetéből. Most már tudja, hogy Iasuro volt, aki megtámadta Marinát. Ha kicsit gondolkodik, rájön, hogy nem erőszakolhatta meg a lányt, hisz épp az impotenciája miatt kereste fel a pszichiáternőt. Azzal, hogy az javasolja neki, hogy közeledjen a lányhoz újra, rászabadítja ezt az elmebeteget a vélt vetélytársnőjére.
De a machinációja könnyen az elérni kívánt cél visszájára fordulhat, mert mi van, ha Alberto meg akarja majd védeni Marinát Sotero doktortól?
Lucrecia persze kidumálná magát a bajból, Alberto nem hinné el, hogy ő uszította rá Isaurot Marinára.
És valószínűleg az is kiderül előbb-utóbb, hogy Alberto az apja a kis Rafaelnek.
Kíváncsi vagyok, hogy Luis mesterkedésére mikor derül fény?
6/10
napraforgó 2018 okt. 16. - 09:05:21 6/10
Kicsit még tovább gondolkodtam a gyógyszerlopáson. Nem igazán értem, hogy az igazgató milyen alapon gyanúsítja Marinát.
Egy ilyen betörésnél az a minimum, hogy leltárt csinálnak, és megállapítják, hogy milyen gyógyszerből mennyi hiányzik. De ilyesmiről itt szó sem volt!
Honnan tudta az igazgató, hogy melyik az a gyógyszer (az egyetlen!), ami hiányzik. Lucrecia apja tudta, mert a lánya megmondta neki, hogy az a bizonyos drága gyógyszer eltűnt (na ettől még 100 másik is eltűnhetett!!! - de ezt nem is vizsgálták!!!!) Csak ezt az egy drága gyógyszert kajtatták, semmi mást. Lucrecia ügyesen terelte a gyanút arra, hogy Marina barátjának írta ezt föl - na de ettől még egy csomó más betegnek is felírhatták volna ezt a gyógyszert! Nem ő az egyedüli orvos a kórházban, és nyilván nem az egyedüli pszicháter sem.
És az is furcsa, hogy két orvos, egymástól függetlenül igazolta, hogy Marina egy születésnapi partin volt egy bárban a lopás pillanatában, a hülye igazgató ettől függetlenül még mindig ez a csontot rágja, nem keres másik elkövetőt. Sőt, egy harmadik orvos, Erick is ott volt, még ő is tanúskodhatna. A kórház a kívülállókat nyilván nem faggathatná, de a rendőrség igen, kihallgathatnák Marina egész kompániáját, ők is igazolhatnák az alibit, sőt a bár személyzete is. Nekem ez az egész túlontúl eröltetett.
De az meg senkinek nem jut eszébe, hogy hol is volt a kedves Lucrecia???? Mert Alberto és Erick alibije is rendben, na de hol volt a nő?
6/10
napraforgó 2018 okt. 16. - 08:08:10 6/10 Előzmény s1u2x3e4l
Nem igazán értem, hogy mit akar Luis, hisz a gyereket - most még - nem akarja elvenni Marinától, gondolom, hogy ő, mint macsó férfi még nem tudna mit kezdeni egy csecsemővel. Jelenleg csak kölyöknek, meg vakarcsnak hívja, vagyis még a kicsi is csak semmi a számára. Majd, ha már értelmesedik, nagyobbacska lesz, akkor akarja rátenni a kezét, hogy "Ocaranzát" neveljen belőle. Szomorú, hogy egy ügyvéd is asszisztált a csaláshoz. Azért ügyesen csinálták, hogy a nagy tömeg miatt senki nem vette a fáradságot, hogy elolvassa az okmányt, mindent elhittek a z ügyvédnek.
Amúgy én nem is értem, hogy lehet, hogy Mexikóban nem anyakönyvezik rögtön a gyerekeket a születésük után - azért nem hiszem, hogy olyan sok gyerek születne otthon, mint a szappanoperákban. Nálunk már a kórházban, a szülést követő 1-2 napon belül megjelenik az önkormányzat munkatársa, aki fölveszi az anyakönyvezéshez szükséges személyi adatokat. Azt nem tudom, hogy ha a z anyuka nincs férjnél, akkor hány nap, vagy hogy megy a barát, élettárs általi apai elismerés, lehet, hogy az pár nappal több, de ami a mexikói sorozatokban van, hogy még egyéves gyerek sincs anyakönyvezve, az számomra nonszensz.
Ráadásul nem is anyakönyvezésnek hívják, hanem regisztrálásnak. Na, ez is különös, mert a marhákat, meg a birkákat lehet regisztrálni, vagyis számbavenni, na de embereket????
----
Susana valóban meglehetősen elővigyázatlan volt, kétszer-háromszor italozott Edsonnal a klubban, valószínűleg le is feküdt vele, de hogy egy hónapon belül hozzáerőltette a lányát??? sem ő nem ismerete, sem a lánya úgy rendesen, most meg már leghet látni, hogy milyen tőről metszett bunkó a srác, az látszik.
Lukrécia meg nagyon gonosz és rafinált, nem is törődik azzal, hogy Marina már nem akar Albertótól semmit, mégis el akarja tiporni szegény lányt. Ennyire még Georgina sem volt gonosz az Esmeraldában, ott csak Malavert nyaggatta, hogy lépjen fel apaként és követelje magának a gyereket.
Mondjuk ott is elgondolkodtató, hogy egy bíróság biztos csináltatott volna DNS vizsgálatot, akkor kiderült volna, hogy semmi köze a gyerekhez, na meg az is kiderült volna, hogy megerőszakolta a nőt (mert ezt ott nem firtatták hivatalosan), avagyis erre alapozta volna az apaságát.

Zseniális, ahogy Lucrecia manipulálja az apját, no meg Albertot is. Közben meg fényezi magát, hogy milyen jó a szíve, ingyen kezeli Toribiot, na mert ő nem tud nemet mondani... Óóóó...
s1u2x3e4l 2018 okt. 16. - 06:31:03 Előzmény napraforgó
Ezt akartam irni, hogy Lucrecia egy mero rosszindulat es nagyon ketszinu, Marinat akarja eltavolitani a korhazbol, mert ugye hallotta mikor Eric azt mondta, hogy Alberto meg mindig szereti. Ugye a gyogyszer mellett azzal érvelt, hogy konnyen beszerezheto. Tudta o, hogy Erickel nem lesz nehez dolga, es amugy sem eszkombajn a srac.

Luis veghezvitte a tervet. Elerte, hogy o legyen a "tanu" Paulino helyett. Prude persze nem olvasta el, alairta rogton a papirt. Marina meg vaklalt a vonallal, hisz nem vitte a feltetelezem olvasoszemuveget magaval. A himsoviniszta Luis meg mar unnepel magaban, aki a noket aztan tenyleg semmibe se nezi, hogy van meg egy Ocaranza ferfi a csaladban. Na itt mar az se szamitana, ha a doki lenne az apja. Hivatalosan egy ferfiuban folyik tovabb a vere, es ez neki a lenyeg.

Edson minel gazdagabb annal smucigabb, plusz egy undorito bunko, aki szerintem meg Luistol is rosszabb. Gyonyoruen kihazasitotta a lanyat Susana. Eleg lesz kimenekulnie ebbol a hazassagbol a lanynak. Na de viszont, ha az itteni hibaibol sem tanul, akkor semmibol. Hatha ernek valamit Angustias szavai neki, hogy ne engedelmeskedjeb folyamatosan az anyjanak.
6/10
napraforgó 2018 okt. 16. - 03:47:04 6/10
Valahogy nagyon furcsa, hogy Marinára kezdenek gyanakodni a gyógyszerlopás kapcsán és senkinek nem lesz furcsa, hogy vajon miért ír föl Lucrecia méregdrága gyógyszert egy olyan páciensének, akiről tudja, hogy szegény és akit éppen ezért ingyen kezel? Vajon azért gyanakszanak inkább Marinára, mert ő is szegény?
Lukrecia egy alattomos dög, méltó párja lehetne Susanának. Csak amíg Luis kézben tudja tartani Susanát, Alberto képtelen erre Lukreciával.
Összes hozzászólás