Az aktuális rész ismertetője: Floyd Andalúziában, a tengerparton két helyi jellegzetességgel kezd, a sangriával és a gazpachóval. Majd új barátjával, a gitárművész John Williamsszel a flamencóról értekezik, s hálából főz neki egy könnyű ebédet sherrys garnélarákból és hegyi sonkából. Később Sierra Nevadában összeüt egy hamisítatlan hegyi reggelit, hogy végül a szabadban készült gombás nyúlvacsorával fejezze be a napot.
A műsor ismertetése: A nézők már régi ismerősként üdvözölhetik Floydot, aki ezúttal Spanyolországba kalauzol bennünket. Ebben a szokványosnak nem nevezhető hétszer fél órás gasztronómiai sorozatban Floyd nemcsak a spanyol konyha titkaiba avat be, hanem Spanyolországon is végigkalauzol bennünket. Éttermekbe és bárokba látogathatunk, de hegyeket is mászunk és megismerjük a spanyol vidéket is. Azért ha valaki kedvet kap, és ízlelőbimbóit valamint izmait a valóságban is próbára kívánja tenni, nos, az meg se álljon a bikaviadalok hazájáig!
Hozzászólások