Az Actors Studio falai között / Anthony Hopkins

Bakancslistához adom
Inside The Actors Studio / Anthony Hopkins
amerikai riportfilm

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A generációja egyik legnagyobb színészeként elismert Anthony Hopkins tünteti ki megjelenésével az Actors Studio színpadát, hogy beszéljen gyermekkoráról és színészi pályája kezdetéről 17 éves korában. Hopkins bizalmas történeteket oszt meg életéről, többek között azt, hogy hogyan ébredt föl egyszer egy hotelszobában Phoenix-ben úgy hogy fogalma sem volt arról, hogy került Arizónába, és hogyan segítette ez az élmény abban, hogy gyökeresen megváltoztassa az életét. Emellett rengeteg filmszerepéről is szó esik majd, többek között A bárányok hallgatnak-ról és a Ha eljön Joe Black-ről.

A műsor ismertetése: A sorozatban színészek beszélnek a karrierjeikről, tanuló színészek kérdéseire válaszolva.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Desire_ 2014 okt. 07. - 01:40:27
irjon már valaki aki felvette, vagy tudja hogy érhetem el a részeket valahol a neten feliratosan...kb 2 éve vadászom a részekre de csak felirat nélkül van....
adamnagysweetmovie 2013 júl. 18. - 22:52:26 Előzmény Thewinz
Érdemes, mert úgy tudom, 5.000 della a beugró, ha személyesen mész oda forgatni...
Thewinz 2013 júl. 06. - 12:10:47 Előzmény Szaki
Az az érzésem,hogy késõn kapcsolódtam be......tegnapelõtt vettem fel egy részt (11.),tgenap is egyet (23.) úgy tûnik nem sorrendbe adják.....sztem a javáról lemaradtam,Gandolfini,Rourke,Pacino érdekelt volna......remélem ismétlik a sorozatot.
Szaki 2013 febr. 23. - 09:01:27
Mickey Rourke látogatása az Actors studio színfalai mögött. Messze az egyik legjobb része ennek a dokumentum sorozatnak. Rourke nyíltan és õszintén vállalja fel pályafutása legrosszabb és legnehezebb lépéseit. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Megéri megnézni. A mûsorvezetõ (James Lipton) is megjegyzi az elõadás alatt , hogy M.R. karrierje a legérdekesebb Hollywood és a filmvilág történetében.
10/10
ginacska12 2010 jún. 08. - 23:47:27 10/10
Ezt a sorozatot nem akarja leadni egyik tévécsatorna sem? Kár!!