Az aktuális rész ismertetője: Az igazi falusi disznóvágás" Ásotthalmon egy igazi disznóvágáson vendégeskedik Borbás Marcsi, Rákoczi Ferenc műsorvezetővel. Teljes erőbedobással és remek hangulatban sürögnek, forognak egész nap: hurkát készítenek, orjalevest kóstolnak, hájas tésztát sütnek. Sőt még kisebb versengés is kialakul Marcsi káposztás gombocáért.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások