Országút a pokolba / Az évad történetei

Bakancslistához adom
Highway Thru Hell / Beer O' Clock
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai dokumentumfilm sorozat, II / 12. rész

Értékelés:

45 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A visszatekintő epizódban Jamie és társai a második évad legizgalmasabb emberi és országúti történeteit idézik fel. A 65 esztendős Bruce-nak miért volt annyira fájdalmas átadni a slusszkulcsot Holmes-nak, és átülni egy kisebb gépre? Az újonc Gord hogyan boldogult az első téli bevetésein? És ami a legfontosabb: Jamie és csapata valóban kiszorul a Coquihalla Highway-ről egy félelmetes új rivális megjelenése miatt?

A műsor ismertetése: A kanadai Brit Columbiában, a Sziklás-hegység vad vonulatai közt kanyargó Coquihalla Highway az egyik legrosszabb hírű, legbalesetveszélyesebb főútvonal Észak-Amerikában. A meredek hágók egész sorára felkapaszkodó "Coq" a téli hónapokban szó szerint megtizedeli a teherautókat és kamionokat, melyek a gyakori hóviharok idején tucatjával állnak keresztbe, borulnak fel, vagy rosszabb esetben, csúsznak le a meredek hegyoldalakon.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?