Robin Hood legújabb kalandjai / Az ostrom

Bakancslistához adom
amerikai-francia kalandfilmsorozat, II / 12. rész

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Tuck barát segítségét kéri egykori mentora és jó barátja, Gedding atya, mert Colin, az ifjú Lord Dundeen súlyosan megsebesült. Kiderül, hogy Colin nagybátyja, Lord Chilton tört unokaöccse életére, hogy megkaparinthassa Dundeen várát és a birtokot. Colin felépülését látva Lord Chilton a várat ostrom alá veszi. Csak Robin és szabadcsapata segíthet.

A műsor ismertetése: A XII. század Angliájában Oroszlánszívű Richárd távollétében János herceg az úr. A herceg pedig óriási adókat vet ki a lakosságra, s ráadásul az erdőben megtiltja a vadászatot. Ezért az emberek nagy része nyomorog. A sanyarú sorban élőkön próbál segíteni Robin Hood, a magabiztos, határozott harcos, aki az erdőben bujkálva igyekszik borsot törni a gonosz hatalmaskodók orra alá. Segítségére van Marion, aki megszökött a rákényszerített házasság elől; Little John, a csak nevében kicsi, ám igazából erős férfi, aki imádja a gyerekeket és az állatokat és Tuck barát, a békés természetű, jókedélyű pap, aki lelki iránymutatást ad Robin csapatának még akkor is, ha az az egyház korabeli elveivel kissé hadilábon áll.

Az igazságért és a szabadságért vívott harcukat még sosem mutatta be film ilyen fordulatosan és varázslatos stílusban, mint ez az új kalandsorozat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Robzombi 2018 jún. 10. - 08:41:05
Az viszont vérlázító, hogy az RTL-2-n képesek 2 reklámmal is megszakítani. Bár nem az elejéről nézem, lehet hogy már a 3. ik. Ha az RTL-en kezdik újra, akkor majd elejétől nézem a sorit. És nem lenne utolsó ha felraknák RTL most- ra, ne csak a BTK-t és a Éjjel nappal kulapest-et rakják fel óda. (A város név torzítás nem a fővárosnak szolt, hanem annak a förtelem sorozatnak.)
Robzombi 2018 jún. 10. - 08:29:54
Nem tudom mi bajotok van vele ! Anakidelyén rengeteg ilyen kosztümös film készült, és többségében ugyanígy két dolog volt a fő a kaland, és a jó testű nők és a férfiak. Ezt hivatott bemutatni a sorozat főszereplőnek leváltása is. Lecserélték a tejfeles szájút, egy szépfiúra. Ok a Herkules-ben Xenában talán több volt az efekt. De ez inkább egy komédia. A címen lovagolni meg értelmetlen. Te mégis mit írnál címnek, hogy jelezd ez nem ugyanaz a film vagy sorozat mint az előzőek ??? A kaland folytatódik ? Az is a jelen. Az legújabb kaland az eddigieknél újabbat jelent. Persze azóta jelent meg még más is. Most változtassák meg Nem is annyira új kaland-ra ? Ilyen dolgokon fenn akadni. Amúgy volt egy régi fekete fehér Robin hood sorozat is. meg más is lehetett. Ez egy könnyed sori, aminek nem az a célja hogy úristen de hiteles legyen !
Péter Chupi 2018 ápr. 07. - 11:19:42
Már a címe alapján is gagyira hajaz. Mi az hogy Robin Hood legújabb kalandjai? Hogy lenne már egy rég halott embernek újabb kalandjai ? De ha ezen túlteszi magát az ember , akkor is mese kategória, mert történelmi filmnek , vagy ahogy a filmben elhangzik "legandának" egy percig sem lehet nevezni.
Az összes férfi szereplő frissen borotvált és a női szereplőkön erős smink látszik, olyan mint valami elcseszett kosztümös buli előkészülete.
Szabó Gergõ 2017 szept. 04. - 17:22:38
Nagyon tetszik!!!!! Mikor fogják magyar szinkronnal újra adni? Valahonnan le lehet tölteni a sorozatot?
Oh jajj 2016 nov. 28. - 10:41:17
Régen is gyártottak ilyen szemetet? :(
Marcipáncica_ 2009 máj. 31. - 09:35:35
Azért nem néztem végig eddig egy részt sem mert:
- gagyinak indult a történet
- nem szimpatikusak a fõszereplõk (na jó, Robin igen de a többiek nagyon nem)
:(
Sarusi Edit 2009 ápr. 18. - 10:08:20
Most láttam belõle egy részt nagyon jóóóó!!!!!!!! :D :D lehet h mostmár nézni fogom:D:D ^^ jehh 4ever!!
1/10
lotto 2009 ápr. 05. - 09:57:52 1/10
:-)) Az összes sori amik mostanság mennek a TíVíben full gagyik. DE a Xena+Herkulest azt védem ,mert ugyan soxor azok is kajlik, DE ÉLVEZHETÕEK voltak '98-ban és néha még most ismétlésként is azok, nade a többi....pffpf
1/10
Tiger205 2009 márc. 15. - 09:12:08 1/10 Előzmény lacy
Hali!

Véletlenül belenéztem most, és nagyon felidegesítettem magam.
Valaki megmondhatná a fordítóknak, hogy:
Saxon - az éveszázadok óta SZÁSZ-nak fordítjuk (angolszász pl...)

Ja és akkor még nem is mondtam, milyen gagyi az egész...

TGR
lacy 2008 okt. 19. - 09:15:14
Hát gáz rendesen...
Én nem is hagynám az angoloknak, tiszta történelemhamisítás...

Azért a negatív csúcs a Herculesben volt meg a Xénában.
A herculesben a villám belecsapott a hû társába, aki nemhogy belehal, de azt bírja mondani, hogy -egészen felvillanyozódtam- jó poén mi (Galla után szabadon)
a Xénában meg KARÁCSONYFÁT ÁLLÍTOTTAK Ie. xxxx évvel... már amennyiben kb akkor kell-ene- játszódnia ugyi
ÁÁÁÁ
1/10
Kaelthas 2008 aug. 31. - 09:49:28 1/10
én egy robotos(!) részbe nyertem bepillantást. rossz volt.
Swa 2008 jún. 15. - 09:29:38
Ja, meg a szõkébbik hõsnõ szavai a kocsmában: - ...megszakadt a szíve, ha látta, hogy padlót mosok fel, vagy burgonyát pucolok...
Burgonya, a XII. század Angliájában!
Na, ennyit sikerült 3 perc alatt látnom a filmbõl. Ennyi elég is..