Az aktuális rész ismertetője: Floyd "egy szép adag, salátával körített grillezett szardínia elfogyasztása után" megérkezik a Baleár-szigetekre, ahol autentikus helyi ételeket főz, például a négyféle húst, zöldségeket és rizst tartalmazó arros brutot, a báránymájból készülő fritast, és két egytálételt angolnából és tőkehalból.
A műsor ismertetése: A nézők már régi ismerősként üdvözölhetik Floydot, aki ezúttal Spanyolországba kalauzol bennünket. Ebben a szokványosnak nem nevezhető hétszer fél órás gasztronómiai sorozatban Floyd nemcsak a spanyol konyha titkaiba avat be, hanem Spanyolországon is végigkalauzol bennünket. Éttermekbe és bárokba látogathatunk, de hegyeket is mászunk és megismerjük a spanyol vidéket is. Azért ha valaki kedvet kap, és ízlelőbimbóit valamint izmait a valóságban is próbára kívánja tenni, nos, az meg se álljon a bikaviadalok hazájáig!
Hozzászólások