Az aktuális rész ismertetője: A Bocuse d'Or magyarországi döntőjére március 12.-én került sor Budapesten. Hat fiatal versenyző készült fel a megmérettetésre a Magyar Bocuse d'Or Akadémia segítségével. A verseny első helyezettje képviseli majd hazánkat az európai döntőn 2014. május 7-8-án Stockholmban. A rendezvényre a Gasztroangyal is ellátogatott, hogy kifürkéssze a legújabb gasztronómiai trendeket és a legígéretesebb fiatal tehetségeket.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások