Jake és Sohaország kalózai / Bones nagyapó - A sarki gyöngy

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs sorozat, 25 perc

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Bones nagyapó és Bones kisunoka, Hook kapitány inasa évek múlva találkoznak egymással. Bones nagyapó egy titokzatos kincsről mesél, és Hook kapitány azonnal Keselyű kapitány kincsének kutatására indul. Gyöngy, Percy pingvin bátyja eltűnt. Hook félreért egy beszélgetést és azt hiszi, Gyöngy egy sarki kincs. A kapitány azonnal a kincs keresésére indul.

A műsor ismertetése: Jake és kis kalózainak csapata hihetetlen kalandokon esnek át Sohaországban, ahol együtt indulnak az elveszett kincs keresésére. A sorozat Jake, Izzy, Cuddy és papagájuk Skully kalandjait mutatja be Bucky nevű hajójuk fedélzetén, miután elhagyják a Kalóz szigeten található búvóhelyüket, hogy megtalálják a kincset Hook kapitány és Smee előtt. Jake csapatmunkára, problémamegoldásra és mozgásra ösztönzi kis nézőit, hogy felfedezhessék a magukban rejlő kincset.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 23. - 13:40:23
Jake And The Never Land Pirates: Jake Saves Bucky

Aszondja "tv-special". Ami egy elég homályos fogalom. Az imdb a sorozat részeként tartja számon, de mint különálló részt, és megvana 40+ perc terjedelem, és hát csak nem zárok ki mindent, nemdebár.

Btw, ugyebár nincsenek gyerek kalózok. Sõt, egyáltalán nincsenek kalózok Hook legénységén kívül Sohaországban. A gyerekek pedig csakis Elveszett FIÚK, Elveszett Lányok nincsenek. De akkor kicsoda a kislány a gyerekek "kalóz"hajójának fedélzetén?

Tanulság: sose veszítsd el a hazsnálati útmutatót/tulajdonjogi szerzõdést!

Jut eszembe: mi a retket szokott Pán Péter Sohaországon kívül karistolni??