Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal Bozsokra utazik, ahol a falu mind a 350 lakója összetartó közösségben él. A malomban őrölt búzából tejes kiőrlésű kenyér készül, kiderül, milyen a gesztenyés pávaszem, és Marcsi elkíséri a helyieket a "hegybe" is, ahová pihenni jár a falu apraja-nagyja.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások