Zsenik közt

Bakancslistához adom
Outmatched / Bullying
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 6. rész, 21 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Mike és Kay az átlagos amerikai családi életet éli, azonban négy gyermekük közül három magas IQ-val rendelkezik, ők a zsenik a családban. A szülők igyekeznek megbirkózni a helyzettel, de ez nem olyan egyszerű.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
DeathAdder 2020 dec. 02. - 10:16:53
Borzalom.. egy olyan népszerűséghajhász sorozat, ami arra edukálja a népet hogy okosnak lenni ciki, szinte már egyfajta fogyatékosság, és csak az infantilis szülők a normálisak, és ez marha vicces. De nem ám olyan átlag suttyó amerikai felnőttként infantilisek, hanem azon az 5 éves gyerek értemi szintjén. Sokat elmond hogy 1 teljes évad alatt nem tudhatjuk meg mi az apa foglalkozása, mert annyira életképtelen, hogy minden szakmára szégyent hozna.

A szülők erőszakkal próbálják lehúzni a gyerekitket a saját szintjükre, mert az olyan trendi és menő, míg okosnak lenni ciki, sőt a szülők szégyellik őket, egyetletlen kivétel mikor az anya büszke, amikor megtudja hogy a lányában is ott van a ribanc vér, és magára ismer benne. Nagyon kemény.

De ha legalább vicces lenne, én kegyetlen nagyokat tudok nevetni sokszor még az eröltetett poénokon is, de itt ez egyszer sem jött össze.

Ahhoz meg azért rohadt vastag pofa kellett, hogy az intróba meg az átvezetőkbe idétlenkedő Kopernikuszt, Newtont, Marxot, Beethovent, Shakespearet.. vágjanak be, mit képzelnek ezek, nem is értem, annyira kínos, hogy rendesen szekunder szégyenérzetem volt.
7/10
Gábor2003 2020 aug. 29. - 15:44:36 7/10
Egyébként ezt tudom 12-es karikás, de ha a többi TV2-es adó használna magyar korhatárkarikákat, akkor eltünhetnének az identek és a reklám alatt az OSB logójuk. Bár ez a sorozat néha csalódást okoz, de ez nézhető kategória.