Amerikai istenek

Bakancslistához adom
American Gods / Come to Jesus
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai fantasy sorozat, I / 8. rész, 60 perc

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A második évadban az Ősi Istenek és az Új Istenek közti harc feltartóztathatatlanul a kritikus ponthoz közelít, amint az istenek sorsa összeütközésbe kerül az emberekével. Miközben Világ úr bosszút forral az első évadban ellene indított támadásért, Árnyék csatlakozik Szerdához, és megpróbálják meggyőzni az Ősi Isteneket a totális háború szükségességéről. Ebben az élő isteneket is felvonultató különös új világban a változtatáshoz elköteleződésre, a hithez pedig szörnyű áldozatra van szükség.

A műsor ismertetése: A Neil Gaiman azonos című regénye alapján készült műben az egykori fegyenc, Árnyék, szabadulását követően a Szerdaként bemutatkozó rejtélyes szélhámossal áll össze. De hamarosan rájön, hogy Szerda más, mint akinek mutatja magát, és belekeveredik a régi és az új istenek közti pusztító konfliktusba.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Shadow Moon
Mr. Wednesday
Zorya Vechernyaya
Jesus Prime

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
citerika 2018 aug. 30. - 22:55:49
Neil Gaiman regénye alapján készült szürreális film.
drtibi 2018 aug. 30. - 22:53:52
Deja vu érzésem van. Mintha már láttam volna ezt a filmet (vagy nagyon hasonlót) 10-20 éve. De nem tavaly! Persze nem mesefilm, hacsaknem minden fantasy-t mesefilmnek nevezünk... Az első rész után ígéretes.
mimma 2018 aug. 28. - 21:24:59
mesejáték??????? aki ezt írta az tudja hogy miről szól?