Kedvenc kajáink / Cukorka és töltött káposzta

The Food Factory / Six into Eight
kanadai-angol dokumentumfilm sorozat, 27 perc

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?
Vetítések:
19:00, péntek (december 13.)
National Geographic

19:00, péntek (december 13.)
Nat Geo HD

19:30, péntek (december 13.)
Nat Geo HD

Az aktuális rész ismertetője: A filmből többek közt megtudjuk, hogy évente több mint félmilliárd Sixlets cukorka készül a gyerekek legnagyobb örömére; és hogy 40 ezer fej káposzta kell 400 ezer töltött káposzta előállításához.

A műsor ismertetése: Tudjuk-e, hogyan szeletelik tökéletesre a Campbell's féle zöldséglevesbe kerülő zöldségeket vagy hogyan készül a tejkaramella? A Kedvenc kajáink című vadonatúj sorozat bepillantást enged a kanadaiak néhány kedvenc ételének gyártási titkaiba. A chipsek, a dobozos sörök, a tábla csokik és a vekni kenyerek mind hosszú és hatalmas gyártósorokon futnak végig, mire eljutnak a fogyasztókhoz. Egy-egy epizód négy kanadai termék gyártását mutatja be részletesen, lépésről lépésre, a hozzávalók előkészítésétől kezdve a feldolgozási eljárásokig mindent. A pesto szósztól a száraztésztáig, a rágógumitól a kanadai whisky-ig megismerhetjük azokat a különös és érdekes eljárásokat, amelyeknek köszönhetően a hozzávalók átalakulnak kedvenc ételeinkké.

Évadok:

Stáblista

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Károly Kiss 2021 dec. 09. - 19:41:59 2/10
Idegesítő ez a magyar szinkron 🤮 Idétlenül túljátszott és erőltetett.
Karipapa01 2017 nov. 21. - 23:31:06
A sült hagymán dobtam egy hátast! :D A technológia a következõ: az input oldalon egy szalag továbbítja a gépsorba a hagymát, aminek a külsõ héját lánggal égetik le. Az output oldalon kijön a sült hagyma amit aztán csomagolnak, a közbülsõ eljárás titkos!! :D :D Ebbõl aztán marha sok mindent megtudtam...
9/10
Kiss Lívia 2017 aug. 22. - 13:09:01 9/10
Szerintem nagyon jó. :-D
2/10
pppppppppppppp 2015 jan. 11. - 10:47:48 2/10
Mit keres egy ilyen mûsor a jobb napokat is látott discovery science-en? :(