Négy férfi, egy eset

Bakancslistához adom
Men at Work / Devil's Threesome
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjátéksorozat, I / 3. rész, 25 perc

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: In the wake of their second threesome, Gibbs couldn?t be happier with his return to form. However, when a recounting of events reveals that there may have been far too much contact between the two of them, both Gibbs and Milo agree to never talk about the evening again. Finally, after Neal and Amy advise him to approach his newfound sensitivity with care, Tyler?s efforts to convince the guys to open up and share their feelings fall flat.

A műsor ismertetése: Lisa egy nap váratlanul elhagyja Milo-t, mert talált magának egy másik pasit. Milo persze magába zuhan és a legjobb barátai véleményét kéri, akik a munkatársai is egyben. Ám nekik sem könnyű az életük. Neal feleségének ugyanis mostanában hatalmas lett a szexuális étvágya, amit Neal nehezen tud feldolgozni. Miről is szólhatna hát a sorozat, mint a megfejthetetlen lényről, azaz a NŐ-ről.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
metalfan 2021 jan. 22. - 12:01:38 Előzmény sznúp
Agymenőkre azért nem ;)
10/10
sznúp 2016 júl. 20. - 20:49:34 10/10
Ez egy zseniális sorozat. Méltatlanul van nálink mellõzve. Sajnos csak három 10 részes évadot élt meg, pedig kilométereket verne sok ismertebb sitcomra (Agymenõk, Így jártam anyátokkal). Csak ugye ez Mo., ahol a Barikközt és az énb a szent.
Torolt Felhasználo 2016 jan. 24. - 18:02:54
Hát nekem már az édeshármas se jön be...
ceia 2016 jan. 24. - 17:41:56
Inkább lenne csak kettõ..