Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal idén nyáron is ellátogatott Erdély csodálatos hegyei közé, ahol réges-régi templomokra és a történelem elfeledett emlékeire bukkant. Ebben a részben kiderül, miről kapta nevét a sonkatorony, mire jó a fosóka, és hogyan kell bivalyt fejni.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások