Országút a pokolba / Feszült napok

Bakancslistához adom
Highway Thru Hell / I Can't Take It Anymore!
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai dokumentumfilm sorozat, I / 9. rész

Értékelés:

45 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A hosszú és sok munkát hozó tél fizikailag és idegileg egyaránt megviselte a csapatot, így amikor az egyik vontató drótkötél mentés közben elpattan, Jamie leghűségesebb sofőrje sztrájkot hirdet. De a főnököt más problémák is gyötrik: a tavasz közeledtével drámai mértékben felszaporodtak az asztalán heverő befizetendő csekkek, így azt fontolgatja, hogy megválik néhány emberétől. Adamot és társait eközben egy postai küldeményeket szállító teherautóhoz riasztják, mely megcsúszott és legurult az utat kísérő partfalon.

A műsor ismertetése: A kanadai Brit Columbiában, a Sziklás-hegység vad vonulatai közt kanyargó Coquihalla Highway az egyik legrosszabb hírű, legbalesetveszélyesebb főútvonal Észak-Amerikában. A meredek hágók egész sorára felkapaszkodó "Coq" a téli hónapokban szó szerint megtizedeli a teherautókat és kamionokat, melyek a gyakori hóviharok idején tucatjával állnak keresztbe, borulnak fel, vagy rosszabb esetben, csúsznak le a meredek hegyoldalakon.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?