Enid Blyton kalandfilm sorozata / Folyami kalandok 3/1.

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott angol ifjúsági filmsorozat, I / 22. rész, 26 perc

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Egzotikus túrára készül a család, úgy tűnik, most még Bill is pihenni fog. Egy folyón utaznak, egy szép kis jachton, a gyerekek nagy örömére. Ám útjukat hamar megzavarja Sir George telefonja, aki egy kis szívességet kér Billtől. Csak annyit, hogy keressen meg egy híres bűnözőt, akinek nem ismerik az arcát, valamint szerezzen vissza egy biológiai fegyvert, amit elloptak az angol kormánytól.

A műsor ismertetése: Philip a nyári táborból szokatlan csomaggal érkezik meg. Magával hozza a táborban megismert két kis árva barátját, Lucy-Annt és Jacket, a két testvért, valamint Kikit, a papagájt. Philip ezt azért is megteheti, mert édesanyjával most költöztek egy hatalmas part menti házba. Jack és húga nagybátyjuk fertőző betegsége miatt nem mehetnek haza, és örülnek a meghosszabbított nyaralásnak. Philip is félárva, húgával Dinah-val és Joss bácsikájával élnek együtt, valamint sokat segít még nekik Joe, a közelben élő fiatalember. Amint megérkeznek, a rejtélyes ház azonnal felkelti a gyerekek érdeklődését.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
tdk 2012 szept. 25. - 18:49:59
Az I./24-es rész ismertetõjében: "Uma nagyon elszámítja magát, amikor lebecsüli a gyerekek, és Kiki, a papagály ügyességét."

Papagáj LY-nal?
jeffero 2011 nov. 27. - 10:55:28
Nagyon fura, hogy minden részt 3 felé darabolnak. Vagy annyira nem jó, hogy egyben 80 percen át lekösse a figyelmet, vagy így tovább mûsoron maradhat? Az IMDb szerint 8 részes, de így lesz belõle 24 rész. Más sorozatokkal is megcsinálta ezt a darabolást az MTV (pl. Együtt a család), de aztán már az ismétlésben egyben adták.
Ford Mustang 2011 nov. 06. - 17:27:40
Ez is fos lesz, már látom elõre.