Fehér szépség / Ménes élet / Füstbe ment tervek

Bakancslistához adom
Das Glück dieser Erde / Durchkreuzte Pläne
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott osztrák tévéfilmsorozat, I / 8. rész, 48 perc, 2011

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Ha Katharinának nem sikerül mielőbb "pozitívba billenteni a mérleget", akkor nem csak az állása, hanem az egész ménes léte veszélybe kerül.
Amikor egy újságcikk nyomán - az a hír kap szárnyra, hogy Kathi az alkalmazottak 30%-át el akarja bocsájtani, azonnal cselekednie kell, pedig éppen néhány napra el akart volna utazni Michaellel. Tervük mindenképpen meghiúsult volna, mert Lena megbetegedett és Petra, Michael volt felesége, odaköltözik hozzá, hogy együtt ápolhassák a lányukat.
Mindennek a tetejébe előkerül Wagner is, akit minden vádpont alól felmentettek.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Maresz52 2017 aug. 05. - 22:19:35
Jó kis sorozat, de jó lenne, ha a vetítési idõpontokat és ismétléseket valamint a sorozatszámokat (I/1, 2 ... 3 stb) pontosan közölné a Story4.
Dumbo Manó 2017 jan. 01. - 10:46:46
Bár,LENT már irtak a FILM hosszuságáról-most mégis ÉN IS KÉRDEZEM: Január 22-én UJRA kezdõdik a Ménes élet-aminek a cime a FILMEN: Fehér szépség- akkor igy a 13-ik adással BEFEJEZÕDÖTT a film? Mert,hogy a FILM milyen hosszú-hány részbõl áll-az SEHOL NINCS FELTÜNTETVE! Ezt különben már a Story5-tõl e-mailban kérdeztem,de mai napig NEM válaszoltak a levelemre! EZT-a válasznélküliséget-MEGENGEDHETI magának egy TV csatorna? Pedig JOGSZABÁLY irja elõ,hogy 30 napon belül válaszolni kell ! IRJAK a MÉDIA HATÓSÁÛGNAK,hogy a levelekre a válaszadást SEMMIBE veszi a STORY5????????
hoyabella 2016 okt. 29. - 22:21:33
Nem tudom, hány részes ez a sorozat valójában, nem lenne rossz, de engem két dolog nagyon idegesít benne. Az egyik, ami nem a sorozat hibája, hanem a Story5-é, hogy minden reklámjában "Fehér szépség" címmel reklámozza, egyébként meg minden mûsorújságban "Ménes élet" címmel fut. A másik, hogy kb. 8-10 részt láttam, aztán kezdõdött elõlrõl, és az elmúlt kb. két hónapban már harmadszor. Ma pl. megint az elsõ évad 4. része megy. Mondjuk, ez is a Story5 hibája. Tudja esetleg valaki, hány része van egyáltalán, és vannak-e további évadok?
7/10
napraforgó 2013 okt. 01. - 07:14:40 7/10
Amikor elõször adták ezt a sorozatot - néhány rész kivételével - megnéztem. Gondoltam, most pótlom a kimaradásokat, illetve felfrissítem a többit. Mert ez az osztrák sorozat elég közel áll a mi lelkivilágunkhoz. Gyönyörû lovak, barátok és ismerõsök, családi problémák, falusi intrikák, stb. És tényleg jó, most is tetszik. Néha álmosan fogok hozzá, és menet közben kimegy az álom a szemembõl.

Bár igaz, hogy ezt a szegény ménesigazgatónõt minden baj sújtja, az egész világ összeesküdött ellene. Fõleg a korrupt polgármester és a csaló ménesigazgató. De Kathi jól veszi az akadályokat és a végén a munkája meghozza a gyümölcsét. Közben gyönyörû alpesi tájakat és szép lovakat láthatunk....
catygory 2013 szept. 23. - 22:55:20
Kedves Ben!

Én is jártam már így, hogy nem láttam... ekkor kezdtem el keresgélni anno. Az egyik kedvencem az:
http://online-sorozatok.tv/ viszont itt nem találtam meg. (ezt most csak azért írtam, hátha van olyan, ami onnan is érdekel, és a másikon nincs)

Kicsit sok reklám átugrása után, viszont itt meg tudod nézni:
http://www.online-filmek.org/menes-elet-online/
(ott az oldal alján találod a részeket... pl 01, amit én se láttam még)

Ha még esetleg nem néztél így sorozatot, akkor az a trükk, hogy amikor rákattintasz mondjuk a zixshare-nél a 01-es részre, akkor megnyit egy rekám-ablakot, egy ilyen címmel kb, hogy adf.ly/valami... és ott felül elszámol vagy 5 másodpercig, majd rákattintasz arra, hogy: SKIP AD
Akkor megint megnyit egy ablakot amiben benne lesz a videó, de majd ott is visszaszámol vagy 30-mptõl, mire majd hagyja megnyitni a sorozatot. Ja, és nehogy a reklámablakban megjelenõ videócskára kattints, mert megint eldob egy másik oldalra.. hanem arra kattintasz, hogy CONTINUE to Video.. és akkor már behozza.

Jó szórakozást ;) és most megnézem én is az elsõ 2 részt, mert én se láttam ;)
10/10
syuzi 2013 szept. 13. - 13:36:22 10/10
Nagyon jó sorozatnak tartom:) Kár hogy csak jõvõ hét után lesz újra én tuti nézni fogom:)
wowow 2013 ápr. 20. - 11:45:00
Örülök, hogy vannak ilyen filmek, amik nem a nagyvárosokban, a felhõkarcolók között játszódnak. Kedvem lenne ott a fûben leheveredni :)
7/10
napraforgó 2013 ápr. 06. - 06:27:06 7/10
Nem lenne ez rossz sorozat, csak rossz helyre és rossz idõpontra tették.
Ha a nõket célozták meg célközönségként, hát közlöm, hogy én a szombat délelõttömet piacon, boltban, konyhában töltöm, hasonlóan nagyon sok más nõhöz. Az egyetlen, amire ilyenkor nem érek rá, a TV-nézés.
De mondjuk szombat délután 4 óra felé, már ráérnék, az ebéd és a mosogatás után. Sõt, már pihiztem is keveset. Na de aki a mûsorokat szerkeszti, az nem szokott sem bevásárolni, sem fõzni. ....és még csak nem is irigylem az illetõt....
7/10
napraforgó 2013 márc. 16. - 08:25:30 7/10
Szépek a lipicai lovak. A történet - meg majd kialakul.
Ezüstliliom 2012 máj. 26. - 02:22:46
Ezek a pedáns osztrákok! Minden lovász fehér lovaglónadrágban és egyenmellényben, a lovakat pedig csak akkor szabad átvezetni a településen, ha elõtte mindenféle engedélyeket szereznek be hozzá!:D Pfû! "Enyhe" túlzás. De jó, hogy nem ott élek!
Ezüstliliom 2012 máj. 26. - 02:20:22
Egy jó kis sorozat, amiben szerepet kapnak a lovak, a gyönyörû, lipicai lovak.:)