Könyvajánló / Grecsó Krisztián: Mellettem elférsz

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Grecsó Krisztián új regényének hősei hisznek az öröklődésben. Tudják, hogy a génekkel együtt sorsot is kaptak. A főszereplő - egy harmincas éveinek közepén járó férfi - aggódva figyeli magát, saját mozdulatait, testének minden változását. Barátnője elhagyja, ráadásul egy családi titok véletlen lelepleződése miatt rejtélyek hálójába gabalyodik. Miközben az összes talányt földeríti, és lassan megismeri családja viselt dolgait, magára ismer. A türelmetlen lánykérésekben, a titkos szerelmekben, a hosszú évek magányos várakozásaiban egyre inkább ő a főszereplő. Hiszen nem csak a mozdulatait, a haja színét, a testalkatát kapta a családtól, de ha jól figyel - a jövőjét is.

A műsor ismertetése: Könyvajánló sorozat, amely napi rendszerességgel, ismert magyar színészek közreműködésével ajánl különböző műfajú és témájú műveket minden korosztály számára.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2014 jún. 17. - 16:36:48
Gyerekkorom kedvenc ifjúsági tv sorozata volt a Belle és Sébastien, - fekete-fehérben, - késõbb meg ugyanettõl az írónõtõl a Poly címû, ami egy lóról szólt. Azt még könyv formájában is elolvastam.
Régi szép idõk...