Mindenki Akadémiája / Gucsik Arnold: Mi történt 65 millió évvel ezelőtt? - egy kozmikus katasztrófa következményei

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

A műsor ismertetése: Ismeretterjesztő sorozat a hazai tudományos élet kiválóságaival, a természettudomány, az élettudományok vagy a humán tudományok magyar szakértőitől.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
wolfat 2021 aug. 17. - 06:17:43 10/10 Előzmény DUNAWÖLD
Az ilyen típusú előadások (pszichológia) többségére jellemző ez. A múltkor belenéztem Bagdy Emőkének a pandémia kapcsán tartott előadásába. Hát nem éreztem, hogy okosabb vagy tájékozottabb lettem tőle, pedig ő szinte sztárelőadó a pszichológusok között, és időnként, egyes témákban, mint irodalom, még a legelfogadhatóbb szintet produkálja. Pál Ferenc is nagyon népszerű, de engem ő sem tudott lekötni. (Csernusról inkább nem is beszélek, valahogy az egész pasastól eleve nem vártam többet, mint amit kaptam, amikor belenéztem valamelyik előadásába. Mestere a preferált közhelyei variálásának.) Lehet úgy reagálni a hozzászólásomra, hogy nem igaz, sőt hülyeségeket írok, ami rendben, mert ízlések... -, csak ha valaki így gondolja, akkor ehhez tényszerű érveket is várok.
1/10
DUNAWÖLD 2021 aug. 16. - 09:17:32 1/10
Csak megnevezi, karcolgatja a témát.
Nagy feneket kerít neki, de a lėnyeg elsikkad.
Ñem volt ez 27 perc. Talán csak nettó 10. A többi csak elvont maszatolás, semmi konkrétum
ataki 2019 jún. 10. - 10:45:53
Mindenki Akadémiája / Limpár Imre: Önbizalom: önáltatás vagy valóság?
https://www.youtube.com/watch?v=H10DyTP_j0Y
Itt bármikor megnézhető.
Ajánlom: ÖN-ISMERET!

etikett1 2019 máj. 02. - 10:38:10
Nem akarok kötözködni,de már a sokadik adást nézem, és a harminc perces előadásból 8 perc a szereplő-k öntömjénezésével telt.
10/10
wolfat 2018 szept. 02. - 11:38:53 10/10
Az MTV-nek elemi érdeke lenne, (vagy kellene lennie), hogy ezek a műsorok jól elérhetők legyenek akár a későbbiekben is. Ha pl. teszem azt, egy érettségire készülő akarna valamit megtudni Szendrey Júliáról, akkor egy jól áttekinthető adatbázisból azonnal ki tudja szűrni a magyar irodalomról szóló elődadásokat, azon belül, hogy van-e valami Szendrey Júliáról. A jelenlegi műsorválasztékból elképzelhetetlennek tartom, hogy pl. a „Kis műholdak – nagy lehetőségek”, „Farkasok Magyarországon”, „Szent István ereklyéi” c. előadások valakit egyformán érdekeljenek. A hozzászólásom írása előtt benéztem az MTV honlapjára, hogy tájékozódjam. A tapasztalataimat nehezen tudnám az elemi udvariasság szintjén elmondani. Értem persze, hogy ennyi pénzből, amelyek ott forognak, nehéz valódi minőséget produkálni, de ha lenne némi rálátásuk, érzékenységük az organizátoroknak, akkor belátnák, hogy elemi érdekük lenne tenni annak érdekében, hogy az MTV műsorairól minél jobban tájékozódni lehessen. (Félreértéseket kerülendő: hogy ennyi pénzből, ami ott forog, nehéz valódi minőséget produkálni, ez alatt nem azt értem, hogy kevés, hanem, hogy sok! Amikor egy ilyen kiemelt, állami finanszírozású intézményben ennyire meg van előlegezve minden feltétel, köztük az anyagiak is, akkor nehéz elképzelni, hogy ott még a teljesítmény is igazán számítson. Valamennyire persze számít, de meglehetősen behatárolt keretek között.)

szookedorina 2018 febr. 13. - 16:54:14
10/10
doraamadeusz 2017 aug. 10. - 00:07:31 10/10
Én örülök annak,hogy legalább ez van és többnyire nagyon is jók az elõadások! háromszor tíz pont!
Ter Miki 2017 jún. 18. - 14:59:43 Előzmény ondok
Sajnos ebben a kitûnõ ismeretterjesztõ mûsorban is ott a "mûvészek" rohadt keze! Ezek az önjelölt mûvészek teszik szarrá a "Mindenki Akadémiáját" - ugyanúgy, ahogy ezt az új fos portponthut! Értéktelen mozgó digitális háttér dekoráció, de az elõadó saját képeit, videóit messzirõl, a buzi digitális háttérben elveszve kicsiben mutatják. Mint a port.hu szoftvere, mint a Mindenki Akadémiája esetében ugyanazt a nem szakember által megtervezett, hanem a "dizárjner" által "megálmodott" használhatatlan szar rejszolmányt látom. Igazán sajnálom azokat a kitûnõ elõadókat, akik érdekfeszítõ elõadását "dizájnerek" dekorálják ki...
Az egészet összefoglalva: A képzõmûvészek, "dizájnerek" egyszerûen elszakadnak a valóságtól és használhatatlan hétköznapi eszközöket barmolnak...
ondok 2017 ápr. 16. - 02:12:15
Amíg a régi verzió ls volt, mindenki azt használta ,de most már ránk verték ezt a förmedvényes új verziót,biztos valaki pénzt markolt fel érte.áttekinthetetlen az egész,mi az a + meg - korábbi músorok stb, de sorolhatnám hogy minden ell lett qrva...
Ter Miki 2017 ápr. 15. - 21:35:22
Ennek a portponthu mûsorujágnak új szoftverje egyenesen botrányos! Gyakorlatilag megvakították az egészet! Minden bizonytalan rajta, mindent újra és újra egérrel ki kell \"tapogatni\", mert ha nincs rajta a kurzor, minden érdemi tartalom - amit még hajlandók voltak meghagyni - addig nem látszik. Az ilyen programozót - ha nem is szabadna szívlapáttal agyonverni - kivágnám a fi.. francba!
Valamit valamiért. Az \"kitûnõ\" dolog, hogy a kedvencek közé fel lehet venni a \"Mûsorszünet\" és a \"Televíziós vásárlás\" érdekfeszítõ mûsorokat!!!! Próbálják ki! Ha bejelölik, semmilyen \"Vileda turbó\" felmosóról, \"Vileda csoda vödörrõl\" nem fognak lemaradni!
Viszont
Aspius 2017 febr. 22. - 19:12:39
Írják már ki hogy mikor mi a téma!
Így nem fogom megnézniegy részét se.
amadeus3 2017 jan. 10. - 07:11:49
Tök mindegy , mirõl. A Port.hu nem tudja, nem próbálja kideríteni, nem fogja fel, hogy tájékoztatnia kell, nem csupán adatokat írni.