Az aktuális rész ismertetője: Vajon igaz az, hogy a legnagyobb gyorsétterem hamburgere vágóhídi hulladékból készül? Tényleg marhaszemmel stabilizálják a húspogácsát? Mi van a csirkefalatkákban? A tesztünkből kiderül, ezek igaz vádak vagy rosszindulatú híresztelések. Mit lehet enni gyorsan? Kínai, török, görög gyorséttermek vagy lacipecsenye és sültkolbász? Mi garantálja a minőséget? A gyorséttermek ellenében Olaszországból mozgalom indult a komótos étkezésért. Magyarországon is egyre több hívet szerez a "slow food".
A műsor ismertetése: A gyártók gyakran azzal vezetik félre a vásárlókat, hogy jól ismert és bevált termékre emlékeztető csomagolásban vagy néven más, sokszor silány minőségű árut hoznak forgalomba: kólaízű termék, reggeli ital, pálinkára emlékeztető pancs és hamis póló.
Hozzászólások