Havas Dóra tudatos konyhája / Hétköznapi alapanyagok

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar gasztronómiai műsor, II / 8. rész, 28 perc

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

+ 1 kép

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Tudatosak úgy is lehetünk, ha valami hétköznapi, könnyen elérhető, magában kissé egysíkú alapanyagból, pl. a mélyhűtő fiókjában megbúvó spenótból, vagy a kamrában lapuló konzervekből, vagy akár szárított lencséből kis csavarral készítünk érdekes ételt. A tudatosság titka ezúttal a receptben és a fűszerpasztában, a harisszában rejlik.

A műsor ismertetése: Hogyan fér meg egymás mellett a tudatos étkezés és az evés élvezete? Havas Dóra szerint van rá mód, hogy az ember egészségesen étkezzen, és választásaival ne károsítsa, vagy legalábbis a lehető legjobban védje a bolygót, ugyanakkor élvezze az ízeket és szeresse két kanállal habzsolni az életet. Ellentmondásosnak hangzik, de Dóra szerint ez egy egyensúly, ami fontosabb minden diétánál. Egy életfelfogás, amit most receptek formájában is bemutat. Kitűnő alapanyagok, egészséges ételek és egy kis édes bűnözés következik!

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?