Kincsek a garázsból / Hoki és versenyautók

Bakancslistához adom
Garage Gold / Hockey and Race Cars
amerikai reality műsor, II / 4. rész

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Kraig vállalja egy hokis garázsának a takarítását. Találnak saját kezűleg aláírt karikatúrákat, legendás jégkorongozók autogramjait és egy roncsderbis autós sisakot.

A műsor ismertetése: A sorozat Kraig Bantle és családi vállalkozása, a Garage Brothers kalandjait követi nyomon. Kraig feladta rendszeres fizetéssel járó állását, hogy megvalósítsa álmai vállalkozását. Csapata vállalja, hogy zsúfolt, használhatatlanná vált garázsokat, padlásokat és pincéket ingyen kitakarít - egy feltétellel: minden az övék, amit onnan kivisznek. Évek óta megélnek abból, hogy a kacatokkal és szeméttel zsúfolt helyeken talált kincseket haszonnal értékesítik. Ráadásként abban is segítenek a tulajdonosnak, hogy az újonnan kiürített teret olyan szobává átalakítsa, amilyenről mindig is álmodott.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
subotal 2015 okt. 18. - 09:16:54 1/10
Ez és az ilyen mûsorok mind kamuk, megtervezett, megrendezett színjátékok! Mellette rengeteg félrefordítással (a legtöbb sorozatban), amiért külön gratuláció a szinkron csoportnak!
breeder 2014 dec. 12. - 20:35:31
Nekem fenntartásaim vannak ezzel a mûsorral kapcsolatban!
Az hagyján, hogy sok lusta ember van, aki nem hajlandó sem takarítani, sem pedig egy garázst rendbe hozatni.
Ezt még elfogadom. De amikor egy garázsban egy közel 10 ezer dolláros új! kád van, és nem tudja a tulaj, hogy az azért valamilyen szinten értékes, azaz nem 20 dolcsit ér, azt már kevésbé hiszem el. Aztán lehet, hogy én tévedek, és Amerikában valóban jól lehet profitálni ilyen garázspakolászós melókkal. :)))
AvatáR Gil Maerth 2014 jún. 26. - 17:04:50
ez tényleg Amerika! 1200-ba kerül hogy odamenj egy garázshoz és 11 ezret kaszálsz rajta, majd odamész egy másikhoz (900 dollár) és találsz egy különlegesen ritka (!) festményt ami 2 ezer dollárral fellendít (!!!)