Az aktuális rész ismertetője: Götz Ildikóval a Vadászok konyájában baconos szarvas vagdaltat készítünk krumplipürével, melyhez tokaji boros nutellás palacsintát kínálunk desszertként. Természetesen a borkóstoló sem marad el.
A műsor ismertetése: Andrejszky Zoltán a DoQ legújabb főzős műsorában Magyarország különböző tájaira kalauzolja a nézőket, miközben a legínycsiklandozóbb, garantáltan szálkamentes halételeket készíti el vendégeivel. A képernyőn többek között olyan hírességek tűnnek fel, mint Erdei Zsolt, Besenyei Péter vagy Cseh Laci, sőt, Andrejszky nemzetünk egyik legnagyobb színészének kedvenc halreceptjét is megosztja a nézőkkel. "Számos kedves színésszel, olimpikonnal és ismert emberrel volt szerencsém együtt főzni a műsor felvételei alatt. Az egyik legkedvesebb vendégem jóbarátom, Józsa Imre volt, akinek köszönettel tartozom, hogy megosztotta velem és a nézőkkel egyik legféltettebb receptjét. Én azzal adózom emlékének, hogy minél több emberhez eljuttatom a rakott lecsós harcsa receptjét, amely azóta a közönség abszolút kedvencévé vált" - mondta Andrejszky Zoltán, a Halimádók konyhája műsorvezetője.
Hozzászólások