Cukorfalat

Bakancslistához adom
Eye Candy / K3U
amerikai krimisorozat, I / 1. rész, 40 perc

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Lindy (Victoria Justice) most került szabadlábra és újra élvezni szeretné szabadságát barátaival, akik hozzá hasonlóan internetes hackerek. A lány létrehoz magának egy fiókot egy Flirtual nevű alkalmazásban "Eye Candy" álnéven. Lindy azonban hamarosan rájön, hogy valaki követi őt és, hogy különös érdeklődést mutat profilja iránt, ezért megpróbál hacker tudásával túljárni üldözője eszén. Közben rájön, hogy a férfi sorozatgyilkos, aki ráadásul okosabbnak is bizonyul nála. Lindy és barátai összefognak, hogy megállítsák a gyilkost, közben pedig a lány rég eltűnt testvére után is kutatni kezdenek.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
zsazs7993 2017 nov. 07. - 13:57:03
Köszönöm a tartalmat!
zsazs7993 2017 nov. 07. - 13:56:45
Köszönöm a tartalmat!
Angyali Démon 2017 okt. 22. - 20:34:28
Az egyórás, 10-epizódos krimi-dráma középpontjában a tech zseni Lindy (Justice) áll, egy 21 éves hacker azzal az ajándékkal, hogy látja a nyomokat, és kapcsolatokat a digitális világban, amit mások nem.
A szobatársa meggyõzi, hogy próbálja ki az online társkeresést, Lindy gyanakodni kezd, hogy egyik udvarlója egy halálos cyber ragadozó. Amikor a helyi kiber-bûnözõ egység felfed egy potenciális sorozatgyilkost Manhattanben, minden jel erre a titokzatos zaklatóra mutat. Összeállva a cyber egységgel és néhány hacker baráttal, Lindy vezeti a feladatot, hogy megoldja ezeket a gyilkosságokat, míg kibontakoztatja saját stílusát az igazságszolgáltatásban New York City utcáin.
KeKeCuR 2017 szept. 27. - 11:23:26
Semmi tartalmi leírás???