Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyalban ezúttal a kappan kerül terítékre. Marcsi utánajár, foglalkozik-e még valaki kappanolással, és vajon miért olyan nagyszerű ez a baromfi, mely egykoron szinte minden háznál megtalálható volt, mára azonban alig találni valahol. Rosenstein Tibor és Szomor Dezső megmutatják, mitől olyan különleges a kappan, és hogyan érdemes elkészíteni.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások