Jake és Sohaország kalózai / Kövesd a pattogó méhet! - Csilli és a kagylók

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs sorozat, II / 30. rész, 24 perc

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Hook kapitány a méhek legendás aranykincsére vágyik. Kár, hogy a méhek nagyon csípnek! Hook kapitány foglyul ejti az éneklő kagylókat. Még szerencse, hogy Jake és a gaz kalóz kölykök a közelben vannak, így megmentik a kagylócskákat.

A műsor ismertetése: Jake és kis kalózainak csapata hihetetlen kalandokon esnek át Sohaországban, ahol együtt indulnak az elveszett kincs keresésére. A sorozat Jake, Izzy, Cuddy és papagájuk Skully kalandjait mutatja be Bucky nevű hajójuk fedélzetén, miután elhagyják a Kalóz szigeten található búvóhelyüket, hogy megtalálják a kincset Hook kapitány és Smee előtt. Jake csapatmunkára, problémamegoldásra és mozgásra ösztönzi kis nézőit, hogy felfedezhessék a magukban rejlő kincset.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 23. - 13:40:23
Jake And The Never Land Pirates: Jake Saves Bucky

Aszondja "tv-special". Ami egy elég homályos fogalom. Az imdb a sorozat részeként tartja számon, de mint különálló részt, és megvana 40+ perc terjedelem, és hát csak nem zárok ki mindent, nemdebár.

Btw, ugyebár nincsenek gyerek kalózok. Sõt, egyáltalán nincsenek kalózok Hook legénységén kívül Sohaországban. A gyerekek pedig csakis Elveszett FIÚK, Elveszett Lányok nincsenek. De akkor kicsoda a kislány a gyerekek "kalóz"hajójának fedélzetén?

Tanulság: sose veszítsd el a hazsnálati útmutatót/tulajdonjogi szerzõdést!

Jut eszembe: mi a retket szokott Pán Péter Sohaországon kívül karistolni??