Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal Murakeresztúrra látogat Polgár Róbert plébánoshoz, aki csodálatosan összetartja a helyi közösséget. Marcsi megkóstolja a helyi ételeket, és megtudjuk, milyen finomságokat lehet készíteni hajdinából. Azt is megnézzük, hogyan működik az emelő halászat, melyet manapság csupán néhány helyen végeznek.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások