Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal ezúttal Nagybajomra látogat. Ez a település sokaknak a langalló kapcsán lehet ismerős, azonban Marcsi bejárja a környékbeli pusztákat, ahol számos egyéb gasztronómiai kincsre is bukkan. Kiderül, miként készül a Széchenyi ragu, és hogy mi is az a gezemice.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások