Túlélési praktikák / Nem győzhet a sátán

Bakancslistához adom
Doomsday Preppers / You Can't Let Evil Win
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, II / 1. rész, 2012

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Johnny O. attól tart, hogy az USA valamelyik atomerőművét terroristatámadás éri, ezért feleségével és két ikerlányával egy isten háta mögötti pennsylvaniai kistelepülésre költözött. Wilma és Gary a gyerekeikkel és unokájukkal egy missouri farmon élnek, ám mivel rossz előérzetük van egy közelgő F5-ös tornádósorozattal kapcsolatban, föld alatti bunkert építettek a háztartás valamennyi emberi és állati tagja számára. És a nyugdíjas Robert Earl retteg a grönlandi jégtakaró elolvadása következményeitől, ezért a veszedelmes Floridát maga mögött hagyva feleségével és 21 kutyájával a texas-i sivatagban ütötte fel a tanyáját.

A műsor ismertetése: Természeti katasztrófák? Társadalmi összeomlás? Háborúk? Világméretű járványok? Egyes amerikaiak szerint küszöbön a nyugati civilizáció és a mai világrend vége, ezért eljött a legváltozatosabb, legötletesebb és leggátlástalanabb TÚLÉLÉSI PRAKTIKÁK ideje. De vajon mennyit ér majd a katonai képzettség és a semmiből is főzni tudás, ha valóban bekövetkezik a megjövendölt apokalipszis? A Nat Geo meghökkentő sorozata megszállott túlélőművészeket faggat, s föld alatti rakétasilókba, féllegális lőterekre és önellátó gazdaságokba látogat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?