Az aktuális rész ismertetője: A Gasztroangyal az Ormánságba indul, ahol a kakukkfű, a levendula, a fűszerpaprika és a sáfrány is szépen megterem. Marcsi bejárja a környéket, és az Ős-Dráva Látogatóközpontban olyan ősi receptek leírására bukkan, melyek közül már sok feledésbe merült. Ezután a helyiek segítségével elkészül a zsíros kása, a kevert béles és a főtt perec is.
A műsor ismertetése: Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!
Hozzászólások