Szuperdokik

Bakancslistához adom
Mighty Med / Saving the People Who Save People
amerikai vígjátéksorozat, I / 1. rész, 46 perc

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Miut án ráakad a kórház szuperhősök gyógykezelésével foglalkozó titkos szárnyára, Kaz és Oliver ráébred, hogy a képregények a köztünk élő szuperhősök valódi történeteit dolgozzák fel. Most esélyük nyílik, hogy hasznát vegyék képregényes ismereteiknek a világ legjobb suli melletti munkájában: azokon segíthetnek, akik megmentik a világot.

A műsor ismertetése: A sorozat két főszereplője Oliver és Kaz igazi képregény rajongók, akik azt gondolják, hogy a szuperhősök csak a képzelet szüleményei, akik csak a képregényekben és a videojátékokban léteznek.
Ezért óriási sokként éri őket, amikor rábukkannak egy titkos ajtóra, amely a szuperhősök kórházába vezet. A kaland azonban nem ér véget egy egyszerű látogatással: miután Kaz örök kedvence, Tecton megjelenik a kórházban, a fiúknak minden képregény ismeretüket fel kell idézniük, hogy megmentsék, mielőtt esküdt ellensége, Megahertz rátalál. A fiúk a hősies tettük után elnyerik méltó jutalmukat, és állandó állást kínálnak számukra a különleges kórházban.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
robicsek2 2015 okt. 04. - 11:34:08
Ebben a sorozatban egy jó dolog van, a csini nõk feszülõs szerkóban .