Jake és Sohaország kalózai / Sohaország télen - Hook a jégen!

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs sorozat, I / 22. rész, 25 perc

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Sohaországban Téli Kincsnap van és Pán Péter sok-sok ajándékot hoz barátainak. Hook kapitány azonban megszerzi a fát és az ajándékokat, de nem lesz sok öröme bennük! Jake és barátai ugyanis azonnal utána erednek... Sohaországban szép nagy hó esett. Jake és barátai szánkóznak és snowboardoznak, örömüket még Hook kapitány sem akarja elrontani. Legalább is látszólag!

A műsor ismertetése: Jake és kis kalózainak csapata hihetetlen kalandokon esnek át Sohaországban, ahol együtt indulnak az elveszett kincs keresésére. A sorozat Jake, Izzy, Cuddy és papagájuk Skully kalandjait mutatja be Bucky nevű hajójuk fedélzetén, miután elhagyják a Kalóz szigeten található búvóhelyüket, hogy megtalálják a kincset Hook kapitány és Smee előtt. Jake csapatmunkára, problémamegoldásra és mozgásra ösztönzi kis nézőit, hogy felfedezhessék a magukban rejlő kincset.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 23. - 13:40:23
Jake And The Never Land Pirates: Jake Saves Bucky

Aszondja "tv-special". Ami egy elég homályos fogalom. Az imdb a sorozat részeként tartja számon, de mint különálló részt, és megvana 40+ perc terjedelem, és hát csak nem zárok ki mindent, nemdebár.

Btw, ugyebár nincsenek gyerek kalózok. Sõt, egyáltalán nincsenek kalózok Hook legénységén kívül Sohaországban. A gyerekek pedig csakis Elveszett FIÚK, Elveszett Lányok nincsenek. De akkor kicsoda a kislány a gyerekek "kalóz"hajójának fedélzetén?

Tanulság: sose veszítsd el a hazsnálati útmutatót/tulajdonjogi szerzõdést!

Jut eszembe: mi a retket szokott Pán Péter Sohaországon kívül karistolni??