Város a hegyen

Bakancslistához adom
City on A Hill / Speak When You're Angry
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmsorozat, III / 3. rész, 58 perc

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Decourcy egy meggyilkolt rendőr ügyében Caysen segítségét kéri. Drydenék próbálnak Victoria nyomára bukkanni, Rohrék pedig búcsút intenek Benedettának, aki New Yorkba megy tanulni. Siobhan nyomasztó telefonhívást kap.

A műsor ismertetése: Az 1990-es évek elején erőszakhullám söpört végig Boston városán, miközben a hatóságok a korrupció és a rasszizmus mocsarában vergődtek. Azután bekövetkezik a csoda, egy afroamerikai kerületi ügyész érkezik Brooklynból, aki háborút hirdet a bűnözők ellen. Decourcy Ward (Aldis Hodge) valószerűtlen szövetségre lép a korrupt, de sokak által tisztelt FBI-ügynökkel, Jackie Rohrral (Kevin Bacon). Elsőként a pénzszállító autókat kirabló bandát akarják felszámolni, az ügy azonban hatalmasra fújódik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Manó0821 2021 ápr. 10. - 20:36:22
Miért, franc se tudja. Boldogabb lettem✌️
9/10
Drizari 2019 aug. 10. - 16:24:09 9/10
Eddig 8 részt láttam a HBO GO-n, vasárnap jön a kilencedik.
Jól kiválasztottak a karakter színészek, Kevin Bacon hatalmasat alakít. Itt nézheted eredeti nyelven, választhatsz magyar feliratot is, de nem rossz a magyar szinkron se.
Végre egy olyan amcsi film, amiben a rossz fiúk között politikusok, FBI ügynök, rendőrök is láthatók. Habár ez utóbbiról szólt a Serpico is.
Eddig jó a forgatókönyv, a színészek játéka, a történetvezetés, a párbeszédek.
9/10