Derült égből fasírt / Szavazz rám!

Bakancslistához adom
Cloudy with a Chance of Meatballs / Mayor or Mayor Not
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott animációs sorozat, II / 37. rész, 11 perc

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A ""Derült Égből Fasírt"" sorozat a nagy kajaeső előtt játszódik Homárfalva városában, amikor még a szardíniaipar éltette a kis gyárváros gazdaságát. Flint Lockwood egy középiskolás diák, aki ""Haltól Független Álmoktól"" szenved. Igyekszik híres, profi feltalálóvá válni, és kitörni a szardínia világából. Találmányai egy nap talán megváltoztatják majd a világot... Most azonban jobbára csak bajba keverik. Vele együtt éli át kalandos mindennapjait Sam Sparks, a város legújabb lakója, feltörekvő meteorológus. Velük tart még a többi filmbeli szereplő is: Tim, Flint morgó, ""hasonlatokban"" beszélő apja, Flint majma, Steve laborasszisztens, Earl, az iskola egyetlen tanára, Manny, a város mindenese, és a suli médiaszakértője, Brent, a helyi gyerekhíresség, a város iparának jelképe és az iskola kabalája, valamint Shelbourne Polgármester, aki több éve veretlenül vezeti (és vesztegeti) Homárfalvát.

A műsor ismertetése: Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?