Az aktuális rész ismertetője: A legérdekesebb élmények egyike Costa Ricában fogadta a HighLife stábját. A mai részben a Tóth Sándor barista által vezetett magyar "kávés különítmény" történetét láthatják a nézők. A szekszárdi vállalkozók a lourdesi hegygerincen, 1500 méteres magasságban több mint 12 hektáron saját termelési és feldolgozási rend szerint dolgoznak, vegyszert nem használnak. A világ egyik legjobb minőségű kávéját két hónapon át saját kézzel szüretelik, mert a meredek hegyoldalakra gép nem jut fel. A nagy melegben rendkívül megterhelő a munka _ a műsor megmutatja, mennyi verítékbe kerül, amíg a kávészemek a gyűjtőhelyre, majd a pörkölőbe és végül ízletes fekete folyadékként a kávéscsészénkbe kerülnek.
A műsor ismertetése:
Idén hat adás során viszi el a nézőt a világ legszebb tájaira a magyar televíziózásban unikális magazin.
A hat program közül a legizgalmasabb a szekszárdi kávétermesztők kalandjait meséli el Costa Ricából. Ezen kívül szintén érdeklődést kelthet a luxushotel, amelyet az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb erődítményéből alakítottak ki a Kotori-öbölben.
A műsor hagyományainak megfelelően a külföldi üdülőhelyeken kívül bemutatja a hazai innovációkat, turisztikai fejlesztéseket is, többek között Zalaegerszegen és Hajdúszoboszlón.
Hozzászólások