Vice - Félelmetes, furcsa, abszurd / Terrorist University & Armageddon Now

Bakancslistához adom
Vice / Terrorist University & Armageddon Now
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, II / 5. rész, 30 perc, 2014

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Dagesztán a muszlim szélsőségesek melegágya, ahol a különféle terrorakciókat tervezik. A Bostoni maratonon bombát robbantó merénylő is innen jött. Ahhoz, hogy megértsük, mi folyik ma Dagensztánban, Shane Smith riporter a terroristák nyomába ered. A másik téma az izraeli- palesztin konfliktus, amely az egyik legismertebb és legrégebbi konfliktus a világon. Azt hihetnénk, hogy az Egyesült Államokon belül az erős és gazdag zsidó lobbi az izraeli érdekek legfőbb támogatója. Thomas Morton felfedi az igazságot.

A műsor ismertetése: Az HBO Emmy-díjra jelölt, tabudöntögető sorozatát Shane Smith újságíró jegyzi. Azért alapította két évtizeddel ezelőtt a vállalkozását, hogy a világot tudósítja mindazon megdöbbentő és veszélyes hírekről, amelyek rendre kimaradnak a média fő sodrából. Smith és csapata kemény riportjaiból kiderül, hogy a Klu Klux Klán afganisztáni és iraki veteránokat toboroz a készülő faji háborúra, vagy, hogy Gröndland jégfelülete minden évben három Chesapeake-öbölnyi felülettel csökken.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?