Berlini küldetés

Bakancslistához adom
Berlin Station / The Old Lie
15 éven aluliak számára nem ajánlott német-amerikai thriller, III / 3. rész, 50 perc

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Sofia Berlinbe utazik, az internetes felfordulás miatt jobb, ha nem marad az országban. Torres megtudja, hogy a merényletkísérlet valójában arra szolgált, hogy forradalmat indukáljon. Daniel Miller ügynökről már tíz órája semmi hír, úgy tűnik, hogy akció közben eltűnt. Közben Robert Kirsch meglátogatja az egyik régi barátját, Steven Frostot. Maret életét veszti a tüntetésen. Torres ügynököt megbízzák, hogy kerítse elő az eltűnt Millert. Az ügynök utolsó ismert helyén kezdi a nyomozást.

A műsor ismertetése: A tízrészes sorozat feszültséggel teli kémdráma, melynek forgatókönyvét többek között Larry J. Cohen (Borgiák) jegyzi. A történet Daniel Miller (Richard Armitage) körül bonyolódik, aki titkos küldetéssel érkezik Berlinbe, a CIA egyik németországi állomására. Ki kell derítenie, ki az, aki Thomas Shaw név alatt információkat szivárogtat ki a cégtől. A veterán Hector DeJean segítségével alámerül a kémek világába. Hamarosan összeesküvés nyomára bukkan, melynek szálai Washingtonba vezetnek.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
atibacsi1972 2019 márc. 21. - 09:40:13 1/10
Az első részig bírtam nézni. Üres, tartalmatlan történet. "Csináljunk egy filmet egy berlini CIA különítményről, a sztorit majd kitaláljuk", kb. ennyi lehetett a koncepció.
Sztori nincs, értelmetlen és túljátszott, váratlan kirohanások.
Az utolsó monológ, amikor a főszereplő tanácsot kér a főnökétől, hogy mire ügyeljen. Mindenre és semmire, Berlinre...
toscana54 2017 jan. 21. - 12:37:01
Annyira jó lenne, ha a programban jeleznék, hányadik résznél tartunk. Annyi az ismétlés, hogy nem lehet követni.