Túlélési praktikák / Úszó erőd

Bakancslistához adom
Doomsday Preppers / A Fortress at Sea
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, II / 0. rész, 2013

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: William E. Simpson szerint a szárazföld nem elég biztonságos, ezért feleségével minden idejét a tengeren tölti mostanra szinte az egész világot bejárták, egy alkalommal évekig éltek 21 méteres vitorlásuk fedélzetén. Bill szintén nagy hajós, így nem csoda, hogy amikor az az előérzete támadt, hogy a Földet elektromágneses vihar fenyegeti, mely minden elektromos hálózatot és eszközt meg fog bénítani, az Iron Maidennel meg se állt egy szigetig, ahol családjával békében élhet a földből, távol az emberektől és a káosztól.

A műsor ismertetése: Természeti katasztrófák? Társadalmi összeomlás? Háborúk? Világméretű járványok? Egyes amerikaiak szerint küszöbön a nyugati civilizáció és a mai világrend vége, ezért eljött a legváltozatosabb, legötletesebb és leggátlástalanabb TÚLÉLÉSI PRAKTIKÁK ideje. De vajon mennyit ér majd a katonai képzettség és a semmiből is főzni tudás, ha valóban bekövetkezik a megjövendölt apokalipszis? A Nat Geo meghökkentő sorozata megszállott túlélőművészeket faggat, s föld alatti rakétasilókba, féllegális lőterekre és önellátó gazdaságokba látogat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?