Fantasy Island - Az álmok szigete / Volt egyszer egy Havanna

Bakancslistához adom
Fantasy Island / Once Upon a Time in Havana
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai kalandfilmsorozat, I / 4. rész, 41 perc

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A kubai családból származó Alma úgy érzi, hogy családjában senki nem érti meg, és képtelenek elfogadni, hogy a családalapítás helyett zenészi ambíciókat dédelget. Amikor a szigeten visszakerül 1967-be, Havannába, kiderül, hogy a szövevényes családi dráma fordulatai egészen mások, mint ahogy azt korábban hitte. Eközben Elena is Havannában tölt néhány napot egy fiatal férfi társaságában.

A műsor ismertetése: Az álmok szigete első ránézésre luxusüdülőhely, ahol szó szerint minden fantázia teljesül, amit a vendégek kérnek. Ám a következmények ritkán találkoznak az elképzelésekkel, és a vendégek a vágyaik révén nemcsak testileg, de lelkileg is újjászületnek önmaguk megismerése által. A hely házigazdája a titokzatos Elena (Roselyn Sanchez), aki a sziget segítségével képes minden vágyat megvalósítani. Egy nap azonban a saját vágya is sorra kerül, ami még Elena számára is rejtély.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Elena Roarke
Ruby Akuda
Christine Collins
Landon Green
Mel Akuda
Older Ruby Akuda

Hozzászólások

Szerinted?