Receptdaráló Extra / Wagyu marha Magyarországon

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő filmsorozat, I / 24. rész, 25 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A Receptdaráló napi műsorokhoz szervesen kapcsolódnak a "Receptdaráló Extra" adások. A két műsorvezető, Bede Róbert és Serényi Zsolt az Extra adásokban már elhagyják a tévéstúdiót és hiteles és beszédes helyszíneken mutatják be egy-egy jó fogás elkészítését. A főzés és a receptek mellett hangsúlyt kap a megfelelő alapanyagok beszerzése, a környezet, és helyi módszerek, változatok is. A stúdióban felvett epizódok egy-egy kapcsolódó részét a hétvégi Extrában is felelevenítjük, de a külső forgatás és a majd félórás időtartam alkalmat kínál arra, hogy ezekből kiindulva három fő téma köré szervezzük a hétvégi adások tartalmát. Az első az alapanyagok és lokális beszerzési források (kecskefarm, szarvasgombagyűjtés, vadászat), a második a "családi ebéd" (hétvégi grillparti, piknik), és a harmadik a közismert szereplő a fókuszban, hogyan készíti kedvencét otthon, mit szeret enni, hova szeret eljárni, kedvenc beszerzési helyei stb.

A műsor ismertetése: A hétköznap jelentkező Receptdarálóhoz szorosan kapcsolódnak a Receptdaráló Extra adásai. A hétvégente jelentkező Receptdaráló Extrát is Kovács Lázár, azaz Lázár Chef vezeti, aki Magyarország egyik leghíresebb és legnépszerűbb séfje. Az utazós gasztronómiai műsorban a magyar termelők és a magyar alapanyagok kapnak nagyobb hangsúlyt, miközben természetesen marad idő a receptek elkészítésének részletes bemutatására is.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
wader25 2015 ápr. 20. - 14:36:53
Amit csinált az kizárólag magánügy.Hogy a média felkapta az meg hírérték.Lehetett csámcsogni,de szerintem midenkinek van min a saját környazatében.
3/10
terranova56 2014 aug. 17. - 09:38:24 3/10 Előzmény ABC kiscsacsi
Szerintem is, én nagyot csalódtam benne,pedig jó szakácsnak tartom, Kaszás Gézával különösen jó volt a mûsora, viszont a médiában a magánéletre nagyon ügyelni kellene
ABC kiscsacsi 2013 dec. 12. - 18:39:48
Kovács Lázár inkább talán a leghírhedtebb magyar séf :-)