Személy

Gulyás István

tánc, műsorvezető, rendező
  • Szempont 6.7 műsorvezető műsorvezető (50 perc)
  • Jelenségek 1.0 műsorvezető műsorvezető

Hozzászólások

Edmond Dantes 2014 márc. 21. - 13:39:50 Előzmény ReignMan
70 milliárd?
http://www.emasa.hu/cikk.php?id=11040
Benne: "Az MTVA összes bevétele 82,7 milliárd forintot tett ki, amelybõl a költségvetésbõl 70,6 milliárd forint, kereskedelmi bevételekbõl 6 milliárd, az elõzõ évi pénzmaradványból további 6 milliárd forint adódott."
A 83 (ezek szt 82,7) Md Ft összeg tényleg eléggé közszájon forog.
Javaslom, osztozzunk a "fölén": 82,7 minusz 20 = 12,7 milliárd 50-50%-án. Te se járnál rosszul, én se :)
1/10
ReignMan 2014 jan. 14. - 09:33:24 1/10 Előzmény stanmore
Évi 70 milliárdból erre tellik? Gulyás és Obersovszky, akik az elõre megírt kérdéseket olvassák fel gõgös és lenézõ stílusban, ha ellenzéki politikusról van szó, és talpnyaló módon, ha kormánypártiról. Kinyílik a bicska a zsebemben, amikor eszembe jut a Critical Mass vezetõjével fojtatott ellenszenves beszélgetése, többször az 'azt tessék nekem megmondani' szóhasználattal, szinte kérdõre vonta a riportalanyát, miközben a szemébe sem nézett. Szégyen, ami manapság az MTV-ben folyik...
10/10
Johann 2013 máj. 30. - 11:11:06 10/10 Előzmény stanmore
Nem sok politikai tartalmú mûsort nézek manapság, de ezt pont láttam. Érdekes, bennem egészen más nyomokat hagyott.
Szerintem ha Magyarországon évtizedekig szélsõjobboldali diktatúra (egypártrendszer) lett volna, majd a diktatúra pártjának jogutódja - a demokratikus rendszerben is meghatározó tényezõként - nagygyûlését éppen a legrosszabb emlékû, legvéreskezûbb egykori pártvezér születésnapjára idõzítette volna, akkor erre a köztelevízióban a jelenlegi pártelnökkel folytatott interjú során ki lehetne és ki is kellene térni. (Szerinted nem? Vagy fordítva már nem mûködik a dolog? Miért?) Már csak azért is indokoltnak tûnik mindez, hogy az adott pártvezetõ tisztázhassa magát és pártját, ha nem volt szándékos a választás. Mellesleg érdekes volt megfigyelni, hogy Mesterházy elsõre elengedte a füle mellett a kérdést, mintha kellemetlen lett volna számára. Szerintem ez nem volt valami ügyes húzás (mint ahogyan maga az idõzítés sem, hogyha nem direkt volt), mert úgy tûnt, mintha valami lepleznivalója lenne.
Egyébként sajnálatosnak tartom, hogy megközelítõleg sem pontosan idézed Gulyás István szavait és mégis idézõjelet használsz. Ráadásul éppen ez volt az a beszélgetés, amiben Mesterházy valami olyasmivel vádolta meg a kormányt, hogy kinyilvánítottan elfogadhatónak tartják a leszakadó rétegek magukra hagyását. Aztán, amikor Gulyás István rákérdezett, hogy ezt pontosan melyik kormánytag mondta, kiderült, hogy akitõl Mesterházy idézett (persze nem pontosan), az semmilyen szinten nem is tagja a kormánynak... Ezek annyira nem elegáns, nem korrekt módszerek! Szerintem csak olyan politikus él ilyen pitiáner csúsztatásokkal, akinek a tisztességes érvek nem szolgáltatnak kellõ muníciót céljai eléréséhez.
Fõnix_császárnõ 2013 márc. 13. - 07:35:23 Előzmény stanmore
Pedig, ez a kép mindig is kinn volt minden munkahelyen.
stanmore 2013 márc. 11. - 22:48:01
Eszméletelen figurák nyalják a segget a köztvben.Ez a Gulyás pl az imént azt kérdi Mesterházytól:"Direkt tették az évértékelõt márc. 9.re? Mert ez Rákosi születésnapja" Ez mán fáj,ennyire hülyéket és seggnyalókat a legsötétebb Kádár rendszer periódusban nem lehetett látni mint akiket a Fidesz hozott a nyakunkra.
szamarhegy 2011 nov. 25. - 22:50:45
Tisztelt Gulyás úr, Magyarországnak csõdbe kell mennie, hogy politikai bullshit helyett normális közgazdasági gondolatokat lehessen hallgatni? Egy ilyen értelmes és reális 20 perces beszélgetés többet ér, mint az aktuális kormánypárt csillagos eget lehazudó semmitmondása.
Ebben a leminõsítésben Önök is benne vannak, az elhallgatásaikkal, a lenyelt kérdéseikkel, az elmaradt visszakérdéseikkel, az asszisztálással.