Személy

Sándor Kata

szerkesztő

Hozzászólások

Garai Géza 2009 dec. 09. - 17:11:53
Kedves Sándor Kata!

Ha hozzájutok - mindíg érdeklõdéssel hallgatom a mûsort, bár pici gyerekkel nem vagyok érdekelt. Nyolc éve foglalkozom a természetgyógyászat egyes ágaival, a radiesztézia az erõsségem - ill. ahhoz van nagy kedvem, ebben haladtam igazán elõre.
Elõljáróban az orvosokról: nagyrabecsülöm a szakmát, többnyire áldozatkész emberek vállalják csak ezt a munkát.
Én viszont a betegségek okait a radiesztézia oldaláról közelítem meg. Pl: Tudja a H1N1 csak azokra az emberekre igazán veszélyes/halálos, akik fekhelye alatt a mellkas tájon Hartmann kereszt van, vagyis a tüdözónában igen lerombolt az immunrendszer. Az eddigi áldozatokat mind megnéztem, egy 12 éves kisfiu a kivétel / Madarászban fekszik/ - öneki a Hartmann kereszt és egy erõs vízér az otthoni helyén a feje alatt húzódik, ezért tudta a vírus megtámadni.
A szerdai adásban az elsõ három bejátszásban szerepelt gyerekeket megnéztem, semmi más okai a betegségeiknek, minthogy erõs káros földsugárzások felett van a fekhelyük.
Nem várom el, hogy elsõszóra higgyen nekem, hacsak nem tájékozott a radiesztéziában, viszont szívesen találkoznék/felkeresném önt, szíves örömest megosztanám önnel, amit tudok, ne higyje el - tapasztalja meg.

Garai Géza vagyok, 64 éves, nem ebbõl élek, tisztes egzisztenciám van, a segíteni akarás vezérel.
Elérhetõségem az E-mail cím, vagy 402 3000, M: 06 30 977 88 90. Várom Válaszát/jelentkezését. Üdv: Garai Géza