Színház

A dzsungel könyve

musical, magyar, 2014., 6 - 99 éves kor között

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A Dzsungel könyve a magyar musical irodalom egyik kiemelkedő klasszikusává nőtte ki magát. Dés László magával ragadó zenéje, Geszti Péter szellemes dalszövegei és Békés Pál pörgő dramaturgiájú történetmesélése egyaránt kedvence lett kicsiknek és nagyoknak. Igazi családi szórakozás.

Most végre a szombathelyi közönség is találkozhat a művel, méghozzá egy varázslatos látványszínházi köntösbe bújtatva, melyet az a Horgas Ádám rendez, aki maga is szereplője volt a Dzsungel könyve 17 évvel ezelőtti ősbemutatójának. Az ifjú Maugli, a szerethető Balu, az anyáskodó Bagira, az öreg Akela, a kegyetlen Sír Kán, a hipnotizáló Ká, a haszonleső Csil, emberek, farkasok, majmok, keselyűk, félelmetes és szerethető fenevadak mesélnek a kötődésről, az elfogadásról és a szabadságról. A szemünk láttára cseperedik férfivé az árván maradt Maugli, hogy igazságot tegyen és megtalálja az igazi otthonát.

További szereplők: Balog Richárd, Drahota Albert, Dugmonits Dóra, Földes Roxána, Georgiu Hermina, Gotthárd Aletta, Hajdu Anita, Harcsa Boglárka, Kendik Péter, Kinyik Flóra, Kopornyik Réka, Korponay Zsófi, Miklián Richárd, Móri Csaba, Ostyola Zsuzsa, Szabó Róbert Endre, Szombath Gergő, Terhes Edina, Tornyos Ervin

A(z) Weöres Sándor Színház előadása

Bemutató időpontja:

2014. március 21., Weöres Sándor Színház

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
Maximan011 2014 ápr. 06. - 14:15:51 10/10
Best of.! Nem tudok mást mondani rá, csakis: 10/10! Már 2X láttam, vittem rá gyerekeket is, mindenkinek ajánlom,gyerekeknek felnõtteknek egyaránt! Fergeteges,lendületes,zseniális,lenyûgözõ és profi!!
Aki teheti semmiképp ne hagyja ki!