Színház

Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás

cirkuszi előadás, 2018., 10 - 99 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Budapest legismertebb cirkusza is vízicirkusszá válik pár hónapra, hogy a nézőket egy hűsítő élménnyel elvarázsolják. 2018 áprilisától látható a Fővárosi Nagycirkusz új show-ja az Atlatic Flight – Vízi cirkuszi show. Látványos vízi show-k és igazi vízivilág várja a közönséget.

Ki ne képzelte volna el, amikor kisgyerek volt, hogy egyszer csak, ahogy behunyja szemét, egy repülőn ül, és két szempillantás alatt bárhol ott teremhet, ahová csak rábök az ujjával az otthoni forgó földgolyóbison. Ha éppen az eszkimók és fókák birodalmában szeretnél hógolyózni, csak pislognod kell egyet. Ha bennszülöttekkel akarsz embermagas elefántfűben lopakodni, az megint csak egy pislantásnyira van a gyerekszobádból. Vagy ha felmásznál egy felhőkarcoló tetejére, vagy végig szaladnál a kínai nagy falon, vagy pizzáznál a pisai ferde torony árnyékában, az is csak olyan messze van, hogy egy szemhunyással elérheted.

A Fővárosi Nagycirkusz új műsorában egy ilyen fantasztikus utazásra invitálják a nézőket. Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című műsorban szabadon szárnyra kap a képzelet, nem ismer határokat a fantázia, és arra kérik a nézőket, hogy szálljanak fel kerek e világot keresztbe-kasul bejáró repülőnkre. A bátor kapitány és csinos stewardessek vezetésével egy ugrásnyira van a világ legtávolabbi csücske is, ők pedig nem félnek elindítani a motort, felszállni bondorodó felhők magasába, és elvezetni a csodás gépmadarat bárhová, ahol mesés kalandok és felejthetetlen csodák várnak.

Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című műsorban erre az utazásra hívnak mindenkit: a vízicirkusz csodás szökőkútjátékával és szemkápráztató lézerfényeivel, a folyamatosan mozgó és átalakuló porondra fellépő artisták hihetetlen mutatványaival egy csodálatos és felejthetetlen showműsorba csábítják, aki jegyet vált a járatra.

A nagy utazás végén hazaérkezünk, és úgy ballagunk majd otthonunk felé, hogy röpke három óra alatt bejártuk a világot, számos csodáját pedig soha nem felejtjük el – csak engednünk kell képzeletünket szabadon szárnyalni, hogy miénk legyen a világ és szívünkbe zárhassuk csodáit.

Jegyárak:
PRÉMIUM KATEGÓRIA - 4.500 Ft (teljesárú), 3.300 Ft (nyugdíjas), 3.100 Ft (gyerek)
1. KATEGÓRIA - 3.900 Ft (teljesárú), 2.900 Ft (nyugdíjas), 2.700 Ft (gyerek)
2. KATEGÓRIA - 3.100 Ft (teljesárú), 2.700 Ft (nyugdíjas), 2.500 Ft (gyerek)
3. KATEGÓRIA - 1.500 Ft (teljesárú), 1.500 Ft (nyugdíjas), 1.500 Ft (gyerek)

A nyugdíjas és diák kedvezmény alkalmazására, a kiválasztott jegyek KOSÁRBA helyezése után, a Teljes Ár menü pontra kattintva van lehetőség!

A Prémium kategóriás 4500 Ft-os jegyhez a Gyerek, 4500 Ft-os kategóriájú illetve a Nyugdíjas, 4500 Ft-os kategórájú kedvezményt kell kiválasztani.
Az 1. kategóriás 3900 Ft-os jegyhez a Gyerek, 3900 Ft-os kategóriájú illetve a Nyugdíjas, 3900 Ft-os kategórájú kedvezményt kell kiválasztani.
Az 2. kategóriás 3100 Ft-os jegyhez a Gyerek, 3100 Ft-os kategóriájú illetve a Nyugdíjas, 3100 Ft-os kategóriájú kedvezményt kell kiválasztani.
Az 3. kategóriás 1500 Ft-os jegyhez a Gyerek, 1500 Ft-os kategóriájú illetve a Nyugdíjas, 1500 Ft-os kategóriájú kedvezményt kell kiválasztani.

A(z) Fővárosi Nagycirkusz előadása

Bemutató időpontja:

2018. április 7., Fővárosi Nagycirkusz

Hozzászólások