Színház

Disney on Ice - Princess Classics

előadás, 2006., 3 - 99 éves kor között

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A Disney On Ice először mutatja be az új Disney Princess Classics produkcióját hazánkban. Ez az új látványos jégshow felhőtlen és felejthetetlen szórakozást garantál az egész családnak. Ejtsen rabul valamelyik varázslatos kedvenc Disney hercegnőd: Hamupipőke, Jázmin, Ariel, Csipkerózsika, Belle, Mulan vagy Hófehérke ezzel a lenyűgöző egyszeri előadással. Legyél az elsők között, aki láthatja a hét elbűvölő hercegnőt, amint elindulnak kihívással, érzelmekkel és kalanddal teli útjukon.
A jégpálya egyszerre egy varázslatos 3 emeletes kastéllyá alakul, amely az előadás alatt folyamatosan változik. Így lehetünk részesei a mágikus utazásnak- Jázminnal repülhetünk az Arab kastélyok között, Ariellel együtt úszhatunk a víz alatti királyságában, vagy segíthetünk Csipkerózsikát feloldozni a gonosz átok alól, és még sok-sok mást is átélhetünk!
Minden jelenet a szemünk előtt válik élettel telivé a zenétől, a varázslatoktól, a csillogó jelmezektől, a hihetetlen korcsolyázástól, és persze elsősorban a hercegnőktől.

A történetet 40 díjnyertes jégtáncos adja elő, az előadás koreográfusa pedig Tom Dickson az Egyesült Államok Jégtánc Szövetségének elnöke és felesége Catarina Lindgren olimpikon volt.

A jelmezeket Gregg Barnes szintén díjnyertes broadwayi jelmeztervező tervezte. A ruhákhoz több száz méter csillogó flitteres anyagot használt fel. Sok ezer darabot nézett végig, míg kiválasztotta a hercegnők számára a megfelelőt, amely az adott korszakhoz, és a díszlethez is a leginkább kapcsolódik.
A koreográfiától, a fénytechnikán keresztül a díszletekig és a jelmezekig minden előre részletekbemenően lett megtervezve, és létrehozva, ennek eredménye ez a Disney On Ice- Princess Classics névre keresztelt showműsor, amely sok száz ember munkájának a lenyűgöző eredménye.

A(z) Papp László Budapest Sportaréna előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

sztariné 2008 dec. 27. - 14:10:00
Szerintetek van a mai esti elõadásra jegy még, és mennyibe kerül egy jegy? Ha valaki tud segítsen! Köszi
10/10
Dottika 2008 dec. 20. - 14:43:09 10/10
wááááá.elakarok menniiiii. de mért karácsonyra rakják.??:|