Színház

44 FEET

táncelőadás, 1 felvonás, magyar, 2004.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az előadás egyben az egyetem Mozgás Tanszékének új mozgásképzési rendszerének eredménye, egy stádiuma, amelyben a diákok megmutatják az elmúlt két év munkáját, összegezve a metódus tapasztalatait és az általa szerzett tudást.
A 44 FEET című előadást, a fiatal zeneszerző, Sáry Bánk "hangszerelte" a 22 növendék hangjára, míg Kiss Erzsi a zene nélküli részeket töltötte meg hangzókkal, hangzásokkal. Az így komponált és táncolt egységet, mint egy tánckar, akik magukat kísérik a saját maguk által képzett hangokkal, saját testüket használva a hangszerként, adják elő a színi hallgatók, az Egyetem mozgástanárai, koreográfusai által 22 testre "szabott", koreografált alkotásban.

A(z) Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) előadása

Stáblista:

Hozzászólások

baviki 2010 jan. 03. - 23:11:23 Előzmény zs9302
Mi értelme volt ide bemásolni az ismertetõt? :-)
zs9302 2009 dec. 17. - 15:55:43
Az elõadás egyben az egyetem Mozgás Tanszékének új mozgásképzési rendszerének eredménye, egy stádiuma, amelyben a diákok megmutatják az elmúlt két év munkáját, összegezve a metódus tapasztalatait és az általa szerzett tudást.
A 44 FEET címû elõadást, a fiatal zeneszerzõ, Sáry Bánk "hangszerelte" a 22 növendék hangjára, míg Kiss Erzsi a zene nélküli részeket töltötte meg hangzókkal, hangzásokkal. Az így komponált és táncolt egységet, mint egy tánckar, akik magukat kísérik a saját maguk által képzett hangokkal, saját testüket használva a hangszerként, adják elõ a színi hallgatók, az Egyetem mozgástanárai, koreográfusai által 22 testre "szabott", koreografált alkotásban.