Színház

A hírnév ára

koncert-musical, magyar, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Fame, Egy bohém rapszódiája, Rent, Mamma mia.
Mágikus misztikus utazás bors őrmester árva szívek klubjának zenekarával.

A híres művészképző iskola, a FAME növendékeiről és tanárairól készített film, majd a folytatásaként született musical egyaránt nagy sikert aratott az elmúlt években. Nem kisebb rajongótábort szerzett magyarországi bemutatásával egy másik amerikai kult-musical, a szintén New Yorkban játszódó RENT és az EGY BOHÉM RAPSZÓDIÁJA című Freddie Mercury emlékkoncert is.

A három mű témája sok ponton találkozik, más környezetben, különböző megközelítéssel, de mégis ugyanarról szól: tehetségről, a siker, a befutás vágyáról, a mindezért folytatott küzdelmekről - sikerekről és tragédiákról.

A FAME, a RENT és az EGY BOHÉM RAPSZÓDIÁJA dalait és jeleneteit a MAMMA MIA dalaival színesitve jött létre A HÍRNÉV ÁRA című koncert-musical, melyet a szövegíró-rendező Miklós Tibor, a koreográfus Fincza Erika és az énekmesterként is közreműködő Nagy Anikó irányításával mutat be a Rock Színház.

Az előadást záró harminc perc: MÁGIKUS MISZTIKUS UTAZÁS BORS ŐRMESTER ÁRVA SZÍVEK KLUBJÁNAK ZENEKARÁVAL - beharangozva a társulat nyári bemutatóját - a populáris zene történetének legszebb fejezetét idézi meg a Beatles felejthetetlen dalaival.

A(z) Rock és Musical Színház előadása

Stáblista:

Hozzászólások