Színház

A meztelen bohóc

újcirkusz, magyar, 2014.

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az előadásban átvitt értelemben és szó szerint is lehull az álarc, hiszen az artisták olyan lelki tájakra, kivételes belső utazásra invitálják a nézőt, amelynek során eltűnnek a valódi lényeget fedő és óvó rétegek. A látványos és nagyszabású, élő zenével kísért, táncosokkal kibővített produkcióban kalauzaink a Recirquel tehetséges artistái. A társulat öt táncossal és négy gumiasztalos művésszel kiegészülve egy év alatt alkotta meg A Meztelen Bohócot. A felvételről megszólaló szimfonikus zenekar a 19. és 20. századi európai zenei világot kelti életre, megfűszerezve egy csipetnyi cirkusszal.

Magyar nyelven, angol felirattal.

A(z) Recirquel Újcirkusz Társulat előadása

Bemutató időpontja:

2014. március 28., Recirquel Újcirkusz Társulat

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
toronyház 2016 júl. 28. - 12:09:58 10/10
Én Egyed Brigittával láttam már, szerintem élete szerepe, még ha nem is klasszikus színház..
9/10
doktormacko1 2014 nov. 22. - 22:33:22 9/10
9 / 10 Nekem tetszett. A szünetrõl csak annyit , hogy a színházi büfé nagy úr , ez pénz kérdés. A produkciok tényleg nagyszerûek. Nekem a bohóc volt kicsit sok . Tudom , hogy a színpad átrendezéséhez idõ is kell , de akkor is.
Edmond Dantes 2014 márc. 31. - 10:04:20
Tavalyi produkciójuk (Cirkusz az éjszakában) mellbevágó, hatalmas élmény volt, kápráztató akrobatika, lélegzetelállító számok szinte minden külcsín, extrák nélkül, egy részbe tömörítve. A most bemutatott új darab, A meztelen bohóc kétrészes. Sztem nem tett jót a meghosszabbított idõtartam + szünet. Kevesebb több lett volna. A fõszereplõvé (?) tett bohóc színpadi jelenléte "sok", különösen a nyitó jelenetben...minõségre meg kevés. A színpadi látvány sokkal gazdagabb lett (valszeg a hírek szt jócskán megnõtt szponzoráció jóvoltából), de még egyszer: volt jobb. Tekintsük a mostani produkciót útkeresésnek és örüljünk h a magyar új cirkusz a "régi" cirkusz hagyományainak megfelelõen ilyen elõadásokra képes.